der er bedre , nikotinplaster eller sugetabletter ?

Nikotinplastre og sugetabletter er to former for nikotin substitutionsbehandling , som er designet til at vænne rygerne ud høje nikotin fundne niveauer i cigaretter . Valget mellem patches og sugetabletter afhænger af dine behov

Fakta


Nikotinplastre kommer i receptpligtige og nonprescription former . De giver specifikke doser af nikotin gennem huden . Nikotin sugetabletter er en over -the-counter produkt . En sugetablet leverer en specifik dosis nikotin som sin opløses i munden .

nikotinplastre


Du kan få patches , der holder i 16 og 24 timer. De kan give doser af nikotin så stærk som 15 til 22 mg . Rygere mindske deres nikotin afhængighed ved at skifte til lavere styrke pletter med intervaller på omkring fire uger.

Nikotin Sugetabletter


Individuel sugetabletter kommer i styrker , som leverer 2 mg eller 4 mg nikotin . Rygere starter typisk ved at tage en sugetablet hver 1-2 timer, og derefter øge tiden mellem doser , som de afvænne sig fra nikotin .

ACS retningslinjer


The American Cancer Society siger, at der er ingen beviser for, at én form for nikotinsubstitution er mere effektiv end en anden . Rygere , der ønsker at holde op , kan vælge programrettelser eller sugetabletter i henhold til deres rygevaner og generelle livsstil .

Yderligere indstillinger

Yderligere former for nikotin substitutionsbehandling omfatter tyggegummi , inhalatorer og næsespray .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.