dyb rengøring liste for en kaffebar

Du skal bruge: .
Plastic taske til opbevaring Brita filtre til genanvendelse

Hver kaffebar skal underkastes en regelmæssig dyb rengøring --- ideelt , hvis de skulle forekomme en gang om ugen eller en gang om måneden siden kaffe kan plette forskellige overflader på en kaffebar , herunder udstyr , gulve og borde . Arbejde ofte med varm mælk øger også ændringer af bakterievækst , og hver køkkenredskaber , karaffel og udstyr , der kommer i direkte kontakt med mejeriprodukter , hvad enten varmt eller koldt , skal sminket og dybe renset for sundhed og sikkerhed . Hold din kaffe shop rene og fri for eventuelle bakterier vil bevare det udstyr og opfordre kunderne til at komme tilbage .

kaffemaskine Cleaner


Køb professionel kvalitet kaffemaskine renere til dyb ren din espressomaskine og kaffekander . Kaffemaskine renere kan løbe igennem kaffemaskinen på fuld styrke for at fjerne kaffe snavs og oprustning på siderne af gryden . Sæt urne renere i kaffekanden og lad det satte i 15 minutter før vask og skrubbe indersiden af potten . Brug kaffemaskine renere til returskyl espressomaskinen mindst en gang om ugen . Urnen renere vil bidrage til at opretholde den vandtryk på en espressomaskine ved at fjerne oprustning i rørene .

blegemiddel og vand


Bleach blandet med vand er en af de mest effektive måder at dybe rene køkkenredskaber og andet udstyr , der anvendes i gør espresso drikkevarer . Efter vask køkkenredskaber i varmt sæbevand , sættetid dem i blegemiddel og vand løsning til mindst 15 sekunder ( oprette opløsningen ved hjælp af 2 spsk blegemiddel for hver gallon vand ) . Tillad redskaber og udstyr til lufttørre . Denne metode vil effektivt dræbe bakterier eller virus , der potentielt kan udvikle sig med brugen af mejeriprodukter .

Eddike


Eddike kan bruges til at rengøre rustfrit stål apparater anvendes i din café . Eddike vil effektivt fjerne snavs eller fedtede oprustning på dit udstyr . Det vil også genoprette den naturlige glans og glans til alle dine rustfrit stål og glas udstyr . Ufortyndet eddike kan anvendes på overflader med køkkenrulle . Brug det i kaffe urner , ydersiden af en espresso maskine og andet udstyr som f. eks blendere .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.