finansiel strategi om organisation

Strategien er , hvordan en organisation foreslår, at skabe værdi for sine interessenter-fra de ansatte , aktionærer og investorer , og endda potentielle kunder . Finansielle strategi er af allerstørste betydning , især til den midterste og øverste linje ledere , som står over for en lang række finansielle problemer inden for organisationen på daglig basis . Succesen af en organisation, der anvender finansielle strategi afhænger af, hvor godt lederne er i stand til at udføre det

god finansiel strategi


En god finansiel strategi omfatter finansiering og regnskab foranstaltninger. Ideen er at planlægge et finansielt mål om at maksimere den samlede aktieværdi ved at forbedre den interne bogføring præstationsmål . Problemet kommer normalt ved oversættelse planen til operationelle termer. En organisation ikke gennemfører de strategi, når det stadig en øverste ledelse initiativ og ikke når målene i et lavere niveau medarbejdere .

strategiske tiltag


Mange udviklingen inden for strategi er sket i løbet af året . Et af de vigtigste strategiske foranstaltninger, der anvendes af organisationer er Balanced Scorecard . Denne strategi , som er udviklet af Harvard Business School lærde Robert Kaplan og David Norton i 1990'erne , erkender svagheden i den traditionelle enkelt pegede fokus ledelsesstrategi . Begge mente den traditionelle tilgang ikke giver en klar eller " balanceret "syn på organisationens finansielle overslag . Som organisationer bliver mere kundeorienteret , realiserede Kaplan og Norton , der blot skal måle de finansielle målinger alene ville ikke hjælpe beslutninger truffet på et strategisk niveau .

strategiplan


Finansiel strategi flugter aktiviteter til visionen om organisationen og hjælper med at løbende at overvåge den organisation præstation mod disse mål . Dette scorecard kombinerer ikke-finansielle præstationsmål til den traditionelle finansielle målinger , som giver top-og mellemledere en mere " afbalanceret " baggrund af resultaterne af organisationen. Denne strategiske plan ikke kun hjælper med at identificere de mål, der skal gøres , og der skal måles , men det hjælper også ledere gennemføre det på daglig basis .

Betydningen af finansiel strategi


Denne strategi har ikke bestridt betydningen af traditionelle finansielle data . Beslutningerne er stadig baseret på historiske økonomiske data , der viser årets resultat og den finansielle gevinst ved udgangen af den evaluering periode . Men strategien understreger behovet for at integrere andre perspektiver såsom business process , kunde synspunkter og vækstperspektiv . Dette danner grundlag for en ideel strategisk planlægning og performance- målesystem .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.