fordel af komplement veje

komplementsystemet er skabt med brug af en biokemisk kaskade . Det hjælper fjerne de patogener fra en levende organisme . Komplementsystemet består af små proteiner i blodet . De gennemgår syntese i leveren og normalt bliver inaktive forstadier i omløb . Proteinerne er stadig i deres inaktive form , når i omløb i blodbanen . Som reaktion på den molekylære komponenter i organismen , bliver proteinerne aktive og blive et supplement til veje .

Tre Suppler Veje


Den supplerer system består af tre supplement veje . De tre komponenter i komplementsystemet er den klassiske komplement pathway , alternative supplement sti og lektin vej . Disse supplerer veje adskiller sig aktivering metode , men alle af dem fremstiller et vigtigt enzym kaldet C3 convertase der er til gavn for den medfødte forsvarsmekanismer af kroppen . Den klassiske komponent vej kan aktiveres af antigen-antistof komplekser . Med den kemiske reaktion mannose-bindende proteiner og mikrobiel kulhydrater , er det lektin vejen dannet. Den alternative vej kan aktiveres, når C3 bindes med antistof molekyler og mikrobielle overflader .

sundhedsmæssige fordele


På trods af forskelle i aktivering , supplerer veje har en ultimativ formål . Disse veje supplerer immunsystemet i kroppen, hvilket vil styrke forsvaret mod sygdom . Supplere veje kan udløse betændelse som en forsvarsmekanisme og kan tiltrække fagocytter ved kemisk reaktion til webstedet for infektion. Antigener vil lægge til fagocytter ved hjælp af et supplement til veje . En anden fordel ved supplement veje er fjernelse af skadelige komplekser fra immunsystemet i kroppen . Antistofferne vil opdage fremmede partikler og identificere målet patogen. Den rolle supplement er at ødelægge , at patogenet .

cellelysis


Den vigtigste funktion supplement veje er cellelysis , som også er en måde at mobilisere immunsystemet forsvar . Samlet set komplementsystemet angrebene udenlandske forurenende stoffer i kroppen for fagocytose . De fagocyterende celler er bragt til det beskadigede område ved chemotaxis . Supplere veje er afgørende , at antigen-antistof komplekser opløseligt og derved fremme katabolisme . Immunkompleks lidelser er udviklet , hvis denne funktion ikke helt .

Regulering af komplement Veje


Den supplerer veje fungerer som kroppens første linje i forsvar mod dyb -gennemtrængende og fremmede partikler . Patogener bør ryddes ved hjælp af supplement veje for at sikre, at kroppen er fri for sygdomsfremkaldende bakterier . Komplementet veje skal reguleres for at afholde deres eksplosive potentiale . Proteiner er til stede for at kontrollere og regulere supplere aktiviteter i kroppen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.