fremstillingsteknikker til glas fliser

Glas fliser æstetiske Ud over indretning af et sted . Forskellige typer af glas fliser bruges til at skabe interessante design detaljer . Glas fliser bruges til mosaikker og overflade applikationer .

De fire almindeligste sorter af glas fliser smalti , sintret, støbt og smeltet . Hver af disse er fremstillet ved hjælp af forskellige teknikker . Det er forskellen i teknikker , der giver dem deres forskellige udseender og teksturer .

Produktion Teknik for Smalti Fliser


Glas glasur bruges til at gøre smalti fliser . Glasuren er dybest set smeltet silica med kalium eller natrium carbonat . Forskellige metaller er tilføjet til glasur at stabilisere den. Metaloxider føjes til pasta til at give farve til fliser . Pastaen er opvarmet ved høje temperaturer . Traditionelt smeltet glas blev rullet ud i en tyk plade . Tykkelsen af pladen kunne gå op til 6 inches . Pladen blev derefter skåret i små fliser i hånden . Masseproduktion af smalti betød , at processen blev hurtigt mekaniseret. Glasset er i smeltet tilstand og hældes i flade bakker . Fliserne er nu kun ca ½-tommer tyk .

Manufacturing Teknik for Sintrede Fliser


Sintrede glas fliser er lavet af glas pulver . Den glaspulver er presset ind dør og derefter opvarmes . Farve kan tilsættes ved opvarmning . Dies er opvarmet til glasset partiklerne smelter sammen . Farver kan anvendes lokalt efter afkøling , også . Disse ridsefri fliser er ensartede i farve .

Manufacturing Teknik for Cast Fliser


Stykker af glas anvendes til at lave stemmer fliser . De stykker sættes i forme . Disse forme er derefter opvarmes , indtil de stykker smelter og smelter sammen til at give en lagdelt look . Farve er tilføjet på tidspunktet for opvarmning . Farven gennemsyrer glasset . Det er en fælles fremstilling teknik , der anvendes til fremstilling af fliser fra genbrugsglas .

Manufacturing Teknik for Fused Fliser


Flat briller som floatglas er vant til at gøre fliserne ved hjælp af smeltet teknik . Disse flade briller er skåret i fliser og fyret. Du kan bruge to forskellige typer af flade briller for at skabe en sammensmeltet flise ved at placere dem en på den anden før sprængningen . Det er opvarmet ved 1450 grader F og temperaturen er steget med 600 grader F hver time . Glas tager seks timer at sammensmelte og yderligere seks timer til anneal . Farve kan tilføjes under eller oven på glasset . Den færdige smeltet glas fliser er gennemsigtig og har en uigennemsigtig lag af farve . Disse fliser kan ætses for at øge deres æstetiske værdi . Sammenvoksede fliser fås i forskellige størrelser og kan bruges til mosaik eller overflade ansøgning .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.