fysiske egenskaber af stålplade

Stål er en legering som følge af kombinationen af kulstof og jern . Steel har mange fordele i form af fleksibilitet og holdbarhed . Bortset fra kulstof , også til fremstilling af plade stål indebærer legeringselementer som mangan , wolfram og chrom . Disse legeringselementerne årsag hærdning af metal under afkøling . Stål bør ikke forveksles med støbejern eller smedejern , fordi det er anderledes i kulstofindhold procent .

Holdbarhed og korrosionsbestandigt


En af de fysiske egenskaber af plade stål er dens evne til at køle ned når nedsænket i vand eller olie i en kort tid når de udsættes for meget varme temperaturer . Stål er en af de mest almindelige legeringer i verden . Det er også lettere end andre legeringer og nemmere at bruge i byggeriet . Det er et vigtigt element i opbygningen af bygninger , biler , skibe , maskiner og infrastrukturer. Stål er en af de mest langvarige materialer . I modsætning til jern , ikke plade stål ikke let korroderer , når konstant udsat for vand og fugt . Det er ikke let slid , når de udsættes for barske vejrforhold . Plade stål er også en god leder af elektricitet , hvilket er hvorfor det bruges også til at gøre apparater og maskiner drevet af el .

Duktilitet


Det har også den fysiske ejendom duktilitet , hvilket gør det muligt for stål at bøje halvvejs uden at bryde helt . Sejhed er ønskeligt i et materiale , fordi konkurrenceforvridning kan ses inden den egentlige brud indtræffer. Den synlige forvridninger kan bruges som tegn på, at det er på tide at udskifte pladen stål . Stål er i stand til at absorbere en stor mængde stamme før brud . Stress eller stamme kan komme fra naturkatastrofer som jordskælv eller tornadoer . Stamme kan også være bevidst anvendes til at skære eller bøje plade stål . Duktilitet er vigtig for bæredygtig udvikling som plade stål kan skabe robuste boliger og bygninger .

dimensionsstabilitet


Tavle stål har dimensionelle stabilitet, fordi det ikke ændrer efter mange år trods blive udsat for forskellige miljøforhold . Denne fysiske egenskab er afgørende for infrastruktur lavet af stål , fordi de er i stand til at modstå jordskælv og orkaner . Plade stål er en stærk materiale, der anvendes i forskellige infrastrukturer . Plade stål er fleksibelt , fordi det kan være støbte eller bøjet til en ønsket form eller stil . Den fysiske ejendom fleksibilitet giver mulighed for folk som arkitekter til at udtrykke deres kreativitet i at designe og skabe strukturer for folk at bruge og nyde . Buede og bøjning plade stål er mulig på grund af denne fysiske ejendom .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.