håndtering af glas sikkerhed

Glas er et meget almindeligt materiale , som er overalt omkring os på arbejdspladsen , offentlige steder og hjem . Glas kan bryde let og brikkerne vil være meget skarpe og farlige , medmindre det er specielt behandlet glas , såsom bilruder . Glas skal håndteres med omhu for at forhindre alvorlig skade eller død

Handsker


Tyk arbejdshandsker , der er belagt for at give ekstra greb bør anvendes af personer der skal håndtere glas , selvom det er lige til at flytte ubrudt glas . Dette vil minimere risikoen for personskade, hvis glas var at bryde .

Eyewear


Sikkerhed beskyttelsesbriller eller anden form for sikkerhedsbriller bør anvendes , når omkring glasset bliver brugt på arbejdspladsen for at undgå at skår sårede øjne .

Store Broken Pieces


Når glas går i stykker, skal det aldrig skal håndteres med håndkraft . Rydde op i større stykker sammen med en fejebakke og kost eller børste . Hvis en fejebakke ikke er tilgængelig , skal du bruge pap eller tykt papir .

Tiny Broken Pieces


For meget små stykker , der ikke kan fejes op , anvende våd køkkenrulle eller klude til at tørre det op . Smid håndklæder eller klude med det samme . De kan ikke genanvendes på grund af muligheden for rodfæstede stykker glas .

vakuumsug

Mange maskiner bruger vakuumsug til at håndtere glas . Hvis forskellige tykkelser af glas vil blive behandlet mere end én indstilling for sugning skal bruges til at undgå tykkere stykker falde ned og tyndere stykker ved et uheld bliver brudt af sugning .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.