hospitalsseng sikkerhed

Mellem 1985 og 2008 , Food and Drug Administration ( FDA ) har modtaget næsten 800 rapporterede hændelser, der involverer hospitalssenge , over halvdelen af , som resulterede i døden . Bed skinner var den primære årsag til de fleste af disse hændelser

Bed Indstillinger


Kun senge , der kan hæves og sænkes , og hvis hjul lås , skal anvendes . Disse senge forebygge faldulykker , der opstår som et resultat af patienter klatring over sengen skinnerne .

Madrasser


Forkert madrasser kan føre til tilfælde af strangulering og kvælning , når en patient eller en del af hans krop sætter sig fast mellem madrassen og skinnerne . Brug korrekt størrelse madrasser med hævede skum kanter anbefales for at minimere forskellene mellem sengen og skinnerne og forhindre sådanne hændelser .

Patient Tilbageholdenhed


Bed skinner bør ikke bruges som frihedsindskrænkende , da dette kan øge agiteret adfærd hos patienter og føre til nedskæringer og blå mærker på håndled og ankler , som de forsøger at frigøre sig selv .

Heath Care Workers


Sygehus medarbejdere kan forebygge skader og dødsfald som følge af hospitalssenge ved blot at revurdere behovet for sengen skinner , ofte overvågning af patienten, og foregribelse af patienternes behov ud over sengen .

Forebyggelse /Solution

Da anvendelsen af sideskinner er en integreret del af sundhedsvæsenet sengen design , har FDA tilsluttet sig nationale sundhedssystemer organisationer og hospitalssengen industrien til at skabe de hospitalssenge Safety Workgroup , som søger måder at øge den samlede seng og side jernbanesikkerhed .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.