hvad er biologisk farligt affald ?

Biologisk farligt affald er kendt som medicinsk affald af Environmental Protection Agency og omfatter ting som urin , blod og nåle , der anvendes for vacciner. Korrekt bortskaffelse og pleje er nødvendig for at forebygge sygdom

Identifikation


biologisk farligt affald er et resultat af menneskers eller dyrs behandling , og indeholder materialer , der betragtes som smittefarlige eller potentielt farlig . Det er også kaldet biomedicinske eller infektiøst affald .

Typer


Blod, kropsvæsker , patologiske affald , forurenet laboratoriearbejde , væv og organer , brugte kanyler og produkter af dyr , som fx deres afføring er typer af biologisk farligt affald .

farer


Sygdomme , der kan skyldes eksponering for biologisk farligt affald , afhænger af typen af eksponering . Et eksempel er udsat for blod , der er forurenet med HIV .

Bortskaffelse


Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) fører tilsyn med kravene for, hvordan biologisk farligt affald er fjernet , baseret på placering og type af materiale . Specifikke oplysninger kan findes på www. osha. gov .

Overvejelser

Korrekt forholdsregler såsom handsker og ansigtsmasker , bør anvendes til at beskytte personer der skal håndtere biologisk farligt affald .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.