hvad er en hot arbejdstilladelse?

Varmt arbejde er enhver form for arbejde , der bruger en åben ild eller producerer gnister , der kan starte en brand . En varm arbejdstilladelse er dokumenteret avanceret godkendelse af en person til at gøre varmt arbejde i et bestemt område

Hot Work


Eksempler på arbejde , der kræver en varm arbejdstilladelse i de fleste steder nævnes svejsning , brænding , slaglodning , lodning med propan , skæring med oxyacetylene og slibning af metaller , der producerer gnister .

brandvagt


En brandvagt er en person , der ure for brande , mens arbejdet udføres . Dette er normalt forpligtet til at gøre varmt arbejde , og dette er angivet på den varme arbejdstilladelse.

Safe Hot Work Area


Et sikkert område , hvor det varme arbejde der skal gøres , skal angives på tilladelsen .

Udstedelse Tillad


En facility manager , den tekniske afdeling eller et område sikkerhedsrepræsentant normalt spørgsmål varmt arbejde tillader det.

Inspektion

Efter den varme arbejde er afsluttet , er arbejdstageren normalt kræves for at inspicere området og gøre sikker på der er nogen brande . Arbejdstageren skal underskrive tilladelsen om, at inspektionen blev afsluttet , og returnerer den til den person, der har udstedt det .

Formål

Hot arbejdstilladelser er vant til at mindske chancerne for brande bryder ud ved at sørge for kun kvalificerede individer er udfører arbejdet i et sikkert område og en sikker måde .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.