hvad er en secondhand ryger ?

Secondhand rygere er dem , der ånde i røg udåndede af rygere eller røg stammer fra spidsen af tændte cigaretter . Selv om de ikke direkte ryge cigaretter , ansigt secondhand rygere nogle af de samme sundhedsrisici, som mainstream rygere

Mainstream og tomgangs


Cigaret rygere producerer to typer røg , mainstream røg og tomgangs-røg . Mainstream røg er den type indåndes direkte af rygere . Tomgangs-røg , ofte røgen stammer fra spidsen af cigaretter , også er kendt en passiv rygning , og ofte er indåndes af nonsmoking mennesker .

Ufiltreret Effects


Den mainstream røg indåndes af rygere ofte går gennem et filter , men nogle tomgangs-røg indåndes af secondhand rygere går gennem nogen filtrering proces .

På risiko Vejrtrækning


Den amerikanske Surgeon General og Centers for Disease Control og Forebyggelse ( CDC ) rapporterer, at brugte rygere inhalerer de samme giftstoffer , og under langvarig eksponering Står nogle af de samme risiko for at trække vejret lidelser som rygere , herunder luftvejsinfektioner og emfysem .

Terminal Risiko


Den amerikanske Surgeon General konkluderer , at langvarig udsættelse for tomgangs- røg bringer ikke-rygere har risiko for lungekræft , en ofte dødelig sygdom . Mindst 11 epidemiologiske undersøgelser konkluderer en signifikant sammenhæng mellem passiv rygning og lungekræft , ifølge CDC .

modvirkning Secondhand ryger

Enkel værelse og bygning ventilation ikke beskytter ikke-rygere mod virkningerne af passiv rygning , den amerikanske Kræftens Bekæmpelse konkluderer . Adskillelse af rygere og ikke-rygere i udpegede lokaler og dele af bygninger og restauranter reducerer , men undlader at fjerne udsættelse for passiv rygning . Nonsmoking politikker i private hjem og offentlige steder er den eneste sikre metode til at begrænse brugte rygning .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.