hvad er faren ved at bruge plastflasker , der indeholder bisphenol en ?

Bisphenol A eller BPA , er en kemisk findes i mange fødevarer containere , herunder nogle plastflasker . Selv om det ikke er bevist, at plastflasker indeholdende BPA er farlige for mennesker , nogle undersøgelser tyder på , at der kan være grund til bekymring

Flasker kan frigive BPA


Ifølge University of Cincinnati , er der ingen tvivl om, at nogle plastflasker indeholdende BPA kan frigive Bisphenol A i væsker de besidder . En undersøgelse foretaget af universitetet fandt , at satsen for overgang var endnu større , efter at flaskerne kom i kontakt med kogende vand .

BPA opfører menneskelige organer


Det er også klart, at BPA frigives ved poster som plastflasker er i stand til at gøre sin vej ind i vores kroppe . A 2004 Centers for Disease Control og Forebyggelse ( CDC ) undersøgelse fandt indholdet af BPA i urinen af næsten alle de 2. 517 deltagere i studiet .

Laboratorium Resultater


Den bekymring BPA at være farligt for mennesker er motiveret af undersøgelser af BPA eksponering hos dyr . Ifølge universitetet i Cincinnati , har små mængder af BPA vist sig at påvirke reproduktionen og hjernens udvikling i forsøgsdyr .

en vis bekymring for mennesker


Selvom det ikke er bevist, at BPA er farligt for mennesker , nyere undersøgelser har ført Food and Drug Administration og National Toxicology Program på National Institutes of Health at udtrykke en vis bekymring om effekten af BPA på fostre , spædbørn og småbørn . FDA har planer om at finansiere mere afgørende undersøgelser for at vurdere BPA risiko .

Minimering din risiko

For at minimere din eksponering for Bisphenol A fra plastflasker , skifte til metal vandflasker eller plastflasker uden BPA .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.