hvad er ulemperne ved en medicinsk termometer ?

Medicinsk termometre måle kropstemperatur og give denne kritiske information til enkeltpersoner , pårørende og sundhedspersonale . I det 21. århundrede , har vi en række medicinske termometre , hvorfra man kan vælge . Det er dog ikke alle af dem giver den samme grad af nøjagtighed . Yderligere, design af nogle termometre præsenterer sikkerhedsproblemer . Når du vælger et termometer , kan du overveje de unikke forhold til situationen , herunder patienten, og vælge det bedste for disse omstændigheder.

Mercury Farer


Glas termometre arbejde, fordi kviksølv indkapslet i dem udvider sig og trækker som kropstemperaturen stiger og falder . Hvis du smider et termometer med kviksølv uden hensyn til dens giftighed , alvorlige sundhedsmæssige og miljømæssige konsekvenser kunne blive resultatet. Tilsvarende kunne en glasskår termometer frigive flydende kviksølv , samt skadelige dampe i luften .

udslip af kviksølv i miljøet kan ende op i vand og forurener fisk og andre vilde dyr . Når kviksølv forurener visse fisk , de konvertere det til methylkviksølv , en særlig giftig form . Gravide kvinder bør ikke spise visse fisk kendt for at have relativt høje niveauer af methylkviksølv . Desuden skal alle mennesker være på vagt over for , hvor ofte og hvilke typer af fisk , de forbruger . EPA offentliggør en liste af fisk kendt for at have usikre niveauer af methylkviksølv .

En udslip af kviksølv i en læge kontor , skole eller hjem omgivelser udgør en betydelig sundhedsfare . Eksponering kan medføre alvorlig skade på nyrer , lunger , hjerne , hjerte og immunforsvar .

Kasser glastermometre i overensstemmelse med anbefalingerne i din lokale sundhedsmyndigheder afdeling . Må ikke smide et glas termometer i papirkurven .

Digital Forsinkelser


Læger anbefaler at bruge digitale termometre , især for spædbørn . Når du tager et barns temperatur med en digital termometer , så gør det rektalt . Voksne kan bruge digitale termometre mundtligt eller under armhulen . For børn under 3 , behøver mundtlige og tympaniske termometre ikke de samme nøjagtighed som den rektal dem .

digitale termometre give præcise aflæsninger uden risiko for eventuelle farer fra kviksølv . Men , digitale termometre har en tidsforsinkelse på et minut . Denne forsinkelse kan være problematisk for en kræsen spædbarn eller buksetrold kører en feber . Prøv at holde barnet roligt og distraherede med et stykke legetøj , en bog eller yndlings tæppe .

tympaniske upålidelige


tympaniske termometre funktionen ved infrarød stråling og et termobatteri detektor , der måler temperaturen på trommehinden eller trommehinden . Denne metode er hurtig , men pålideligheden af resultaterne varierer . Den brede offentlighed bør bruge det som en screening værktøj, men tillader læger at foretage den endelige dom med hensyn til betydningen af en feber . Den kliniske øre termometer , der anvendes i lægernes kontorer har større præcision end dem tilgængelige for offentligheden . En del af forskellen vedrører korrekt brug og placering af termometer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.