hvordan du kan genbruge BRITA filtre, hvis du bor i os

Hvis du bruger en Brita vandrensningssystem , du sandsynligvis gå igennem en lang række Brita filtre og spekulerer på, om der er en øko-venlig måde at genbruge dem . Selvfølgelig kan du ikke bare smide dem i den blå bin , så hvordan kan du genbruge din Brita filtre ?
Heldigvis har Brita indgået et samarbejde med et firma kaldet Bevar , der gør 100 % genbrugspapir husholdningsartikler forbrugsgoder såsom tandbørster , kopper og skærebrætter . Bevar har en " Gimme 5 " program for genanvendelse af plast mærket med PET 5 symbol , hvilket er, hvad Brita filtre er lavet af . Takket være dette program , er det nemt for amerikanerne at genbruge deres Brita filtre . Bare følg disse enkle trin

Du skal bruge: .
Plastic taske til opbevaring Brita filtre til genanvendelse


1
Saml dine brugte Brita filtre . . Jeg kan godt lide at stå den anvendte Brita filter i vasken for en dag eller så at lade den løbe . Så jeg flytter det over på en tallerken og lad det tørre i yderligere to dage. Jeg holder også indpakningen fra det nye filter og sætte den gamle filter i den , bare i tilfælde af at der er nogen resterende fugt . De anvendte Brita filtre er gemt væk, indtil jeg har samlet et par at genbruge .

2 .
Kig efter en nærliggende drop-off-site . Hvis der er en Whole Foods i nærheden af dig , så tjek Bevar hjemmeside ( klik på linket , der er anført i afsnittet Ressourcer nederst på siden ) for at se om Whole Foods har en af Bevar 's " Gimme 5 " indsamlingssteder i deres butik . Ring til den Whole Foods sted at kontrollere, at de har en af disse beholdere , som jeg har besøgt en Whole Foods , der er noteret på Bevar hjemmeside , men det havde ikke den bin til rådighed . Hvis de har den bin , medbringe dit Brita filtre og slippe dem ud til genbrug .
3 .
Whole Foods er ikke den eneste drop-off sted . Du kan også aflevere dine brugte Brita filtre , der skal genbruges , hvis du bor nær en af disse kooperative markeder , der deltager i Gimme 5 -programmet :
-Park Slope Food Coop (åben for medlemmer)
-Hannover Co-op
-Hendersonville EF Co-op
-Real grønne varer
4

Hvis ingen af disse drop-off lokaliteter . bekvem for dig , kan du maile dine brugte Brita filtre til Bevar at genbruge dem . Pak dem ind i en plastic indkøbspose og mail dem i en æske til : Bevar Gimme 5 , 823 NYS Rte 13 , Cortland , NY 13045
Bevar vil genbruge posen og kassen . Prøv at sende flere Brita filtre til genbrug at være så miljøvenlige som muligt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.