hvordan man får mere motion uden at besøge et motionscenter

Udøver handler ikke altid om at gå til gymnastik og kører på løbebånd . Der er masser af ting du kan gøre hele dagen for at øge din fysiske aktivitet
1
Park længere væk fra . butikken . Vi spilder så meget tid på at lede efter en nærmere stop . Hvis vi bare havde taget langt stedet til at begynde med , vil vi komme ind i butikken hurtigere og forbrænder flere kalorier på samme tid .
2 .
stedet for elevatoren , skal du bruge trapper . Hvis du er til fods op en meget høj bygning ikke gøre det hele på én gang . Sætte mål for dig selv . Prøv for 10 fly den første uge og bevæge sig op derfra .

3 .
gå og tale på samme tid . I en tidsalder , hvor mobiltelefoner er allestedsnærværende , er der ikke længere en grund til at sidde foran fjernsynet og tale i telefon . Stå op og gå rundt i huset eller dit nabolag .
4 .
Har sidde ups og pushups foran tv'et . Hvis du er nødt til at sidde foran tv'et, gør din tid produktivt . Du kan få næsten 10 minutters træning i en 30 minutters show , hvis du arbejder i løbet af reklamepauser . Dens ikke ligesom du ser dem anyways .
5 .

Bike til butikken , hvis du kun får et par ting . Med prisen på gas skyhøje , behøver du ikke andre grunde til at køre mindre . Hvis der er en butik i nærheden af dit hus , og du behøver kun et par ting , ride din cykel der .
6 .
Du kan få mere hjælp ved at læse og sende indlæg til kost og motion fora , som er forbundet nedenfor .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.