hvordan man kan bo sikkert , hvis der er et jordskælv

Haiti ofre har desværre oplevet en meget ødelæggende jordskælv . Selv om nogle af de mennesker blev udarbejdet , var mange ikke forberedt og vidste ikke, hvad de skal gøre, hvis der var et jordskælv . De fleste mennesker ved ikke, hvad de skal gøre , fordi det ikke er noget, de oplever dagligt . Hvis du bor i en zone , hvor et jordskælv er muligt så skal du vide, hvordan man kan forblive sikker , hvis et jordskælv skulle ske

Du skal bruge: .
Emergency kit


1 .
Først skal du pakke en nødsituation kit og holde en i bilen og i hjemmet. Pack din nødsituation kit med band-støtte , gaze , tæpper , lommelygter , vand og andre væsentlige du behøver.

to .
andet falde til jorden , hvis du er indeni. Flyt væk fra vinduer og døre . Dæk dit hoved med hænderne , indtil jordskælvet passerer .
3 .
Ophold uden , hvis du allerede derude . Flyt væk fra bygninger , broer og veje . Det sikreste sted at være , er en åben mark . Blive der , indtil jordskælvet er overstået , og alle rystede stopper .
4 .

Tryk på en metal element i nærheden af dig , hvis du er under murbrokker . Undgå at tale , fordi det kan få dig til at indånde farlige rester , der er faldet fra jordskælvet .
5 .
Hjælp andre før dig selv . Hvis du er i stand til at hjælpe andre så du har sandsynligvis er fine . Hvis du ser nogen i fare , få din nødsituation kit og hjælpe dem ud . Give dem gaze , hvis de er stærkt blødende .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.