hvordan man kan forstå og passe på tegn på, at dit barn spiller den kvælende spillet

Teenagere og tweens er i stigende grad involveret i en praksis bevidst forsøger at kvæle sig selv , med henblik på at nå frem til en euforisk højt, ved at fratage hjernen ilt

Du skal bruge: .
interesse i at forstå farlig ungdom adfærd


1 .
Ældre børn og tidlig unge deltager i denne farlige aktivitet forsætligt ved hjælp af enten deres hænder eller en ligatur ( reb , bælte , tørklæde ) at gøre en løkke og choker hinanden eller sig selv. Dette kvælning forårsager en kort høj , sandsynligvis på grund af iltmangel . Det tager kun ganske kort tid for den person, der bliver bevidstløs . Børn henvises til denne aktivitet som " Space Cowboy , drømme spil , flad liner , plads abe , lilla drage ,-selv den amerikanske drøm " .

2
87 % af dem, der gøre dette er drenge , og næsten alle børnene døde , mens du spiller alene . Som du kan forestille dig, når der spilles alene , evnen til at løsne knuden bliver umulig, hvis et barn bliver bevidstløs .
Det betragtes som en risiko for folkesundheden , som 82 børn er døde af denne leg. At afklare dette, blev alle dødsfald undersøgt , og som er udelukket sande selvmord og dem, der var i færd med auto-erotisk aktivitet ( onani ) .
3 .
Kig for nogen af
den Følgende tegn , hvis du har en lem eller teen :
* blodskudte øjne
* mærker på halsen
* svær hovedpine
* ukarakteristisk fjendtlighed
* desorientering , efter at have været i hans soveværelse alene
* tilstedeværelsen af bælter , tæer , reb , eller tørklæder på hans soveværelse gulvet
* finde hund snore , bungee snore hund kvalt halsbånd på sit værelse
4 .

Disse børn er clueless omkring faren for, at denne aktivitet udgør i kun et spørgsmål om sekunder , kan de blive bevidstløs , og inden for tre minutter det centrale nervesystem lukker ned og døden indtræffer .
Så det er absolut nødvendigt at holde øje med de afslørende tegn-eller endda sætte ord på udtrykket "space monkey " og overvåge for et svar , for at vide , hvis dit barn spiller eller er klar over de farer, der ligger i denne dødbringende spil.

gode råd og advarsler


 • Børn lærer denne opførsel fra andre børn , der tydeligvis ikke er forklarer faren .
 • bekymrede forældre over hele verden har organiseret GASP . Det er en global nonprofit -kampagne, der bekæmper dette "spil " med de mest magtfulde våben på hånden : . uddannelser
 • Hvis du mener, at dit barn spiller dette spil , tale med dem om , hvordan hurtigt dødsfald forekomme. Hvis du mener , at spillet fortsætter-søge rådgivning
 • .


  Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.