hvordan man kan gå til motion i en storby

Nogle heldige folk holde sig i form ved at tage daglige gåture i landet , måske langs kanten af en sø eller ned ad en doven flod . Men medmindre hun slutter sig til gym og klatrer på et løbebånd , en bybo har intet andet valg end at trodse den sædvanlige by fare- biler , støj , andre fodgængere-på hendes øvelse gåture . Hvis du er typen der kan lide at strække benene i en time eller deromkring , se her, hvordan du gør din by tur sikkert og sundt
1 .
Planlæg din rute omhyggeligt . Ideelt set vil du gerne tage det meste af din tur på en fodgænger promenade , hvor du ikke behøver at stoppe ved trafiklys hver blok . Hvis der ikke er en promenade i nærheden af dig , planlægge en rute på forhånd , som vil medføre et minimum af biltrafik og højst gå tid -longer blokke er bedre end korte . Må ikke være en bange for at cirkel flere gange rundt om en lang blok , hvis dette vil give uafbrudt gå tid .
2 .
Vælg ikke en overfyldt tidspunkt på dagen. Unødvendigt at sige , gå i myldretiden i de tidlige morgen eller sen eftermiddag er en recept for forværring . Tag din daglige tur på et tidspunkt, hvor andre fodgængere , cykel-og biltrafik er på et minimum-sen morgen, lige før frokost , eller midt på eftermiddagen , godt efter frokost , men inden aften myldretiden kommer i gang . ( Hvis du går på arbejdet , spiser en hurtig , sen frokost og tage en tur bagefter . )

3 .
Opbyg din tolerance . Hvis du ikke har vandret til motion før , så start med en afslappet 15-minutters gåtur , derefter langsomt at forlænge varigheden i løbet af de næste dage og uger , indtil du er i 45- minut til en time interval (dette er , når du går rigtig tæller som " motion " i stedet for blot " strække dine ben " ) .
4 .
ikke stopper op og sludrer . Pause hver 10 minut i en øvelse gåtur til at tale med forbipasserende eller gennemse i butiksvinduer ødelægger de fleste af fordelene ved turen , som er at få din puls og arbejde ud musklerne . Når du har vænnet sig til 45-minutters gåture , vil du blive overrasket over, hvor selv en kort forsinkelse kan gøre for en utilfredsstillende oplevelse .
5 .

Ignorer vejret . Ja , kan en regnfuld dag i en overfyldt by være en dyttende , skubbet , affære usle , men hvis du sætter dine daglige gåtur , vil du føle dig meget værre for det ( efter alt har dine ben bliver vant til at få strakt ) . Tur med en paraply , hvis du skal , eller være parat til at klatre over nogle sne banker-stikning med din vænnet rutine vil give dig en fantastisk følelse af tilfredshed , når du endelig gøre det tilbage til dit hjem eller arbejdsplads , hvor det er varmt og tørt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.