hvordan man kan købe vand aerobic motion hjælpemidler

Vand aerobic er en fantastisk måde at forbedre din hjertekarsygdomme og muskel tone . Den bedste del er dette ikke vil lægge nogen belastning på dine led . Motion hjælpemidler gør vandaerobic hårdere , giver dig en bedre træning og vil hjælpe dig med at målrette disse problemområder . Læs videre for at lære mere

Du skal bruge: .
Bælt
Fod manchetter .
Håndvægte .
Barbell .

Svømmehud handsker .
Kickboard .


1 .
Start med et bælte . Denne redningsvest passer omkring din talje og giver dig mulighed for at udøve på dybt vand . Jog eller bruge vægte som du float for at få en god træning .

2 .
Få et sæt af mund manchetter . Knytte disse til anklerne , og du vil tilføje modstand til dit vand aerobic træning .
3 .
Køb kickboard at praktisere den korrekte spark . Giv din overkrop hvile med denne enhed og arbejde dine ben , koncentrerer sig om den korrekte bevægelser .
4 .

Buy håndvægte og vægtstænger . Disse er formet som vægten på gym , men det er polstret , hvor vægten ville være. De vil holde dig flydende og tilføje en modstand træning for overkroppen .
5 .
Overvej at købe svømmehud handsker . Brug disse i løbet af vand aerobic eller mens svømning omgange . Du skal bare svømme normalt gennem vandet , mens mængden af træk på hver slagtilfælde øges .

gode råd og advarsler


 • Hvis du ønsker at spare lidt penge på udstyr overveje at deltage en vand aerobic klasse . Du vil lære alle de bevægelser , du skal bruge plus udstyr leveres normalt . Du får også den fordel at møde nye mennesker .
 • Glem ikke tilbehøret . Beskyttelsesbriller og næse stik er ikke nødvendigt , men kunne komme i handy . Hvis du er tilbøjelig til at øreinfektioner eller har rør i ørerne snup en svømme hætte , en øre band eller ørepropper . Og bare for sjov af det , prøv en undersøisk mp3 -afspiller til at holde din træning spændende .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.