hvordan man kan komme over motion plateauer

Når du først starter en øvelse rutine , vil du opdage, at du forbedrer ret hurtigt . Din mile tid reduceres , og du begynder at løfte mere vægt . Før eller senere i denne flader ud , og du når et plateau . Din gange og vægt vil begynde at stagnere . Som du træner , bliver din krop vant til rutine du smider på den. Kun gennem forandring kan dette blive rettet eller undgået
1 .
Over tid , vores krop bliver mere effektiv på udnyttelsestidspunktet vi gør . Mere effektive betyder, at det begynder at brænde mindre kalorier for de samme aktiviteter . Du får stærkere og i form , så kører en mile er ikke så hårdt, som det plejede at være . Den eneste måde at modvirke dette på er at ændre din træning enten med intensitet , tid eller en ny rutine .
2 .
Intensity er hvor hårdt du træner . Dig din intensitet ved at gøre din træning hårdere . Kør op ad en bakke i stedet for på lige jord ( eller forøge den skrå , hvis du bruger et løbebånd eller elliptiske maskine ) . Du kan også øge din intensitet ved at køre en hurtigere mile . Hvis dit tempo er en 9 minutter mile , skyde for at forbedre det . Denne måde vil du være i stand til at køre længere end en mile i 9 minutter og brænde flere kalorier . Note : . kører en hurtigere mile alene kan ikke øge dit kalorieforbrug

3
Time er, hvor længe du træning for . Du kan ophæve din krops forbedret effektivitet ved at køre længere . Stedet for at køre for 1 mile, gradvist øge din udholdenhed ved at tilføje en halv mile eller en mile hver uge . Tilføj hvad du føler dig tryg med . For nogle det vil være en mile og andre kvart mil .
4 .
Hvert par uger skal du ændre din rutine . Din krop vænner sig til , hvad du smider på det og i sidste ende din træning vil ikke være effektiv , hvis den ikke ændrer sig. Den type , orden og intensiteten af din træning skal ændres hver måned eller deromkring . Blot at ændre kendelser af din træning er det nyttigt , samt ved hjælp af forskellige maskiner og vægte .
5 .

Hvis du opdager, at du sidder fast på en rutine, så skrot den og gøre en ny . Dette vil hjælpe dig med at nå dine mål og holde din rutine frisk . Et fravær af forandring gør også din træning kedelige og hvis det kommer til det, så skal du stoppe med at gøre det hele sammen .
6 .
Du kan få mere hjælp ved at læse og sende indlæg til den kost og motion fora , der er knyttet nedenfor .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.