hvordan man korrekt bortskaffelse af udløbet medicin

Smide ud udløbet eller endda uønsket medicin gøres normalt ved enten bortskaffelse dem i skraldespanden eller i toilettet . Hvad mange mennesker ikke indser er , at bortskaffer medicin ned i toilettet , håndvask , eller endog i papirkurven kan traumatisk for vores miljø . Kasserede medicin kan komme ned i jorden og selv vores vandforsyning , der kan forårsage en miljørisiko . For at beskytte miljøet og sikkert bortskaffe medicin , du ikke længere har brug for, trinene nedenfor vil guide dig til bedre muligheder .
1 .
Tag medicinen ud af flasken eller pakke det kom i. Alle kan komme på tværs af medicin og beslutter at bruge det, hvis det bare er kastet ind i papirkurven. Fjernelse af medicin fra den originale pakke vil gøre det vanskeligt at identificere medicinen .
2 .
Destroy pillerne ved at knuse dem eller endda at blande dem med noget absorberende væske eller materiale såsom vand , kattegrus , eller endda kaffegrums .

3 .
Glem ikke at ødelægge de etiketter , der er tapede for medicinering flasker .
4 .
Hold udløbet medicin uden det er brugbar dato er farligt . Ikke blot vil medicinen ikke har samme effektivitet , som den ville have før udløbsdato , men det kan forårsage yderligere sundhedsmæssige problemer .
5 .

En anden stor mulighed i at afsætte udløbet medicin er at kontakte forskellige apoteker i dit område , fordi de ofte vil have genanvendelse programmer for korrekt bortskaffelse af uønskede og udløbne medicin .
6 .
Hvis du ikke har held med et apotek , kan du kontakte en affaldsanlæg til farligt affald og finde ud af , om de tager udløbet medicin . Din by 's hjemmeside , de gule sider , eller endog internettet kan hjælpe dig med at finde en lokal affaldsanlæg i dit område .
7 .
Hvis du har medicin , der ikke er udløbet eller har udløbet , men er stadig betragtes som sikkert at bruge , kan du overveje at donere disse medikamenter til velgørende organisationer , der kunne bruge dem .

gode råd og advarsler


 • Hold alle medicin uden for rækkevidde og låst op for at forhindre børn i at få adgang til dem .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.