hvordan man laver motion en prioritet

Mange mennesker ser på kost og fitness som en midlertidig ting . For at en person for at være sunde og vedligeholde at sundhed , de har brug for at ændre deres livsstil permanent . For at holde træner regelmæssigt , er det nødvendigt at være en vigtig prioritet i et menneskes liv . Følg nedenstående tip for at gøre motion til en prioritet i dit liv
1 .
Gør øvelse, der er sjovt . Hvis du hader at køre , må du ikke tvinge dig selv ind i det . Udøver synes lige meget mindre af en akkord , hvis det er sjovt . Prøv havearbejde , cykling , vandreture eller hastighed gå igennem et indkøbscenter .
2 .
Skift det op . Ikke så den samme øvelse dag ud og dag ind , og det bliver ensformigt . Lav en tidsplan , der veksler øvelser hver dag , eller være helt spontan laver forskellige udøver hver dag . Hvis du kører på mandag , gør Pilates tirsdag . Prøv yoga på onsdag , og styrketræning på torsdag .

3 .
Få en øvelse kammerat . Det kan være en ægtefælle , en bedste ven eller en kollega . Forpligte sig til en anden person lægger mere ansvar over på sig selv til motion. Du er mindre tilbøjelige til at springe en dags øvelse , hvis det kunne lade en anden person ned .
4 .
Prøv udøver første ting om morgenen . Det giver dig et løft for hele dagen . Hvis du motionerer første ting i dag , det synes lettere at få det overstået . At vente til efter et måltid eller arbejde eller gå hjem er meget sværere .
5 .

Hold styr på dine træningsmål og vaner . Hvis det er skrevet ned på en kalender eller i en dagbog , dårlige vaner er sværere at benægte .
6 .
Meddelelse positive ændringer fra motion . Alle har brug for at blive belønnet for hårdt arbejde . Må ikke sætte urealistiske mål , som at have en bikini organ i en uge . Bemærk de små forskelle , såsom regelmæssig søvn , mere energi , bedre humør og en klarere sind .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.