hvordan man opbygger motion udholdenhed

Fysisk fitness er en utrolig givende aspekt af en sund livsstil . Desværre har nogle motionister et plateau og er ude af stand til at gå ud over deres daglige rutine . Som et resultat , bliver de kede sig med motion og slap væk , springe dage eller endda stoppe helt . Building øvelse udholdenhed er den bedste måde at vedligeholde udfordrende træning . Her er et par nemme måder at få din krop til at holde på Truckin '
1
gå hurtigere , hårdere og længere hver gang . Selv om det kun med 30 sekunder eller 100 yards , presser dig selv ud over gårsdagens grænse er den hurtigste måde at opbygge motion udholdenhed . Hvis øge vanskelighederne ved træningen hver træning er for meget for din krop , øger udfordringen på en ugentlig basis .
2 .
Arbejdet med din puls . Øvelse , der tilskynder dit hjerte for at få pumpe hjælper med at øge din fysiske udholdenhed . Indarbejd cardio rutiner ind i din ugentlige træning . For eksempel er gå stor øvelse , men det gør ikke medføre, at din hjerte til at slå meget hurtigere . En rask gåtur eller løb er bedre .

3 .
Cross-tog . Du kan bygge en utrolig udøve udholdenhed ved at blande dine rutiner . At gøre det samme hver dag er en af hovedårsagerne folk er ude af stand til at opbygge udholdenhed . Svømme omgange en dag , spille basketball den næste dag , og gå efter en lang køre på dag tre . Ikke blot vil dette øge udholdenhed , men det vil også holde dig i kærlighed med fysiske kondition .
4 .
Find bakkerne . Ikke alene er flad jord kedeligt , men det gør ikke altid skubbe dig til at arbejde hårdere . Du kan køre for miles på lige land . Brug bakker i din udendørs træning eller programmere dem ind i panelet , hvis du bruger en indendørs maskine . Og husk altid at tage trappen i stedet for elevatoren .
5 .

Skær karbonering . Kulsyreholdige drikkevarer som sodavand og brus vand formindske din evne til at få maksimal vejrtrækning under træning . Du vil ikke opbygge udholdenhed uden rigelig ilt og ordentlig vejrtrækning .
6 .
Stræk . Dine muskler vil krampe og rekyl , hvis du ikke strække dem ud efter fysisk aktivitet . Jo mere fleksibilitet , du har, jo lettere er det at opbygge udholdenhed .

gode råd og advarsler


 • Må ikke forsømme at spise rigtigt og drikke masser af vand . Disse er fælles råd til at bygge motion udholdenhed . Mens de er nemme at ignorere , de er absolut nødvendigt .
 • Gå i seng . Uden nok søvn , vil din krop i stå. Du kan ikke bygge udøve udholdenhed på for lidt søvn , selvom du gør alt andet lige .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.