hvordan man undgår pletafviser tøj

Pletafviser tøj er populær , og overalt . Nogle af de største navne-Bill Blass , Van Heusen og Dockers-transportere forskellige beklædningsgenstande med denne type materiale . Men den kemiske anvendes til behandling af tøj på denne måde tilhører en familie af stoffer kaldet perfluorerede kemikalier eller PFC'er . De kan ophobes i kroppen og forblive i årevis . De er kendt for at forårsage problemer med immunsystemet , hormonelle funktioner , fostrets udvikling, og kan forårsage hjertesygdomme og kræft . Her er et par måder at undgå dem

Du skal bruge: .
Plastic taske til opbevaring Brita filtre til genanvendelse


1
Læs etiketten på nogen . beklædningsgenstand , som du køber . Tøj behandlet med PFC vil blive noteret som værende lavet med " pletbestandigt "eller " pletafviser " stof . Du vil typisk finde disse i højere ende stormagasiner og designertøj .

2 .
Undgå tøj mærkes med en Scotchguard eller teflon behandling .
3 .

Ring eller e-mail fabrikanten , og spørger, om de bruger PFC i deres pletten behandling af tøj , hvis en vare, du ejer eller er givet , er ikke markeret . Hvis du får nogen på den linje, der ikke er kvalificerede, bede om at tale med en leder eller vejleder, der kan få dig oplysningerne .
4 .

Skriv en tøj producent eller designer og opfordre dem ikke at bruge PFC i behandlingen af deres tøj , især da disse grupper af kemikalier er kommet under ekstreme kontrol af EPA for sundhedsfare .

gode råd og advarsler


 • Uddan venner , familie og naboer om anvendelse af PFC i tøj , og tilskynde dem til at ringe og skrive beklædningsfremstilling , så godt. Der er andre muligheder for plet frastødende , der ikke kræver brug af PFC .
 • Det menes nu , at PFC'er også kan forårsage en disposition til allergi og infertilitet .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.