ikke levnedsmiddelteknologi påvirker fødevarekvaliteten ?

Når vi besøger et supermarked , vi ser for sund , nærende mad , der smager godt og er fri for forurening eller sygdom organismer . Levnedsmiddelvidenskab og-teknologi gør det muligt, i hvad er et af ordet største og vigtigste økonomiske aktiviteter

Betydning


Innovative teknikker har gjort det muligt at tilbyde fødevarer, hvori renhed og sikkerhed er kombineret med god ernæring og smag appel . Også hvert enkelt element i processen med at få fødevarer til forbrugeren har sin base i teknologi .

Nutrigenomics


Avanceret genetiske teknologier ( nutrigenomics ) kombinere videnskaber plantegenetik og ernæring , med det mål at udvikle mad , der forbedrer mennesker sygdomsresistens .

Funktion


Forskere allerede har været i stand til at øge antioxidanter i nogle grøntsager --- arbejde , der fortsætter . Plant genetik er en vigtig aktør i den verdensomspændende indsats for at forbedre fødevare- kvalitet og produktivitet .

Reologi


Studiet af cellen deformation , styrke og struktur ( reologi ) har resulteret i opgraderinger i den måde producerer, er høstet , opbevaret og transporteret til markedet i topform . Det har bragt ændringer i konstruktionen af høst , håndtering ( transport ) og opbevaring metoder, der ikke fysisk skade producere .

Effects

Det endelige resultat af den teknologiske udvikling er blå mærker -fri og af høj kvalitet frugter og grøntsager venter på din købmand hylde .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.