indendørs forureningskilder

Ligesom forureningen forekommer i miljøet, er det også foregår indendørs . Det kan ske overalt , fra hjem og lejligheder bygninger til skoler og virksomheder . USS Miljøstyrelsen oplyser, at en tilstand kendt som Sick Building Syndrome i høj grad er forårsaget af en lang række indendørs forureningskilder . Det første skridt i at fjerne disse stoffer er at identificere dem .

Mold


Mold , bakterier og pollen er indendørs biologisk forurenende stoffer . Ifølge EPA , kan disse forurenende yngler i stillestående vand findes i befugtningsapparater, dræn pander , kanaler , loft fliser og selv i tæpper og væg isolering materiale. Mold forurening er især udbredt i skoler med utilstrækkelig vedligeholdelse på grund af budgetnedskæringer eller andre finansielle mangler .

kulilte


Kulilte er en meget giftig , orderless og smagløst gas , som kan være dødelig ved indånding i af mennesker og dyr . CO kan udledes i hjem fra et gaskomfur eller opvarmning instrument . Institut for Ernæring og miljøtoksikologi fra University of Nevada udsendt en rapport , at indendørs CO forgiftning er årsag til mere end 50 procent af indeluften forgiftninger i de fleste lande .

Cleaning Supplies


Den World Watch Institute i Washington DC rapporterer, at rengøringsmidler produkter som opvaskemiddel , træ og møbelpolish , samt vaskemidler, kan indeholde blegemiddel og andre skadelige stoffer . Disse kan inficere en vandforsyning , hvis hældt ned i et afløb . Brug af disse produkter kan også være besværligt for øjne, næse og lunger . Nogle kan være dræbende , hvis et uheld indtages , specielt af små børn .

Asbest


Asbest er et mineral fiber almindeligt forekommende i maling og gulv fliser af ældre boliger . Det er også brugt til hjemmet isolering og som en brandhæmmende . Når strukturer , der indeholder asbest ( f. eks fliser ) fjernes , kan processen få asbestfibre og snavs at forurene luften og dine lunger , hvilket kan resultere i kræft .

Byggematerialer

Ifølge EPA , kan indendørs byggematerialer såsom fremstillede træprodukter , tæpper og polstring udskiller et skadeligt stof kaldet formaldehyd . En farveløs , giftig gas , kan formaldehyd irritere huden , ører , øjne , næse og hals . Mennesker, der udsættes for større mængder kan udvikle visse kræftformer.

tobaksrøg

cigaret røg er sandsynligvis lettest anerkendte form af alle indendørs forureningskilder . Du har sikkert allerede ved, at rygning er skadeligt for dit helbred , men det kan komme som en overraskelse at erfare, at passiv rygning er næsten lige så farligt som faktisk rygning . Ifølge EPA , selv en lav eksponering for kræftfremkaldende stoffer findes i tobaksrøg kan forårsage udbrud af kroniske sygdomme i "second -hand rygere . " I USA dør omkring 46. 000 mennesker hvert år af en hjertesygdom som følge af passiv rygning .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.