motion tips og værktøjer

Motion er en vigtig del af at opretholde en sund livsstil . Der er øvelser for styrke , udholdenhed , hjerte-kar- sundhed og toning . Fitness værktøjer og tips kan hjælpe den enkelte at udvikle en motionsplan , der ikke blot er sikre, men som hjælper dem til at arbejde hen imod et bestemt mål som vægttab eller et maratonløb .

konsultere din læge


Før du starter et vægttab eller træningsprogram , er det bedst at konsultere din læge for at sikre , at du er i god helbred, og at der ikke er nogen underliggende forhold, der kan blive forværret ved fysisk aktivitet. Spørg din læge til at anbefale øvelser baseret på dit fitness -niveau , som vil hjælpe dig med at opnå dine mål .

Sæt mål og grænser


Ved starten af et fitness regime , er det vigtigt at starte langsomt og arbejde hen imod en mere avanceret mål . Begynd med korte 10-. til 20- minutters træning hver dag for at forberede din krop til mere anstrengende øvelser og at forhindre skade eller overanstrengelse

Drik masser af vand


Under motion, kroppen mister væske fra sveden derfor , det er vigtigt at drikke masser af vand før , under og efter motion. Den Drikkevarer Institute For Health Wellness anbefaler drikkevand eller sport drikkevarer hver 15 til 20 minutter under træning og oftere i mere anstrengende træning . Fortsæt med at drikke vand flere timer efter at have udøvet til at genopbygge væsker i kroppen.

træningsredskaber


Træningsudstyr såsom løbebånd , motionscykler og vægt er en fantastisk måde at holde sig i form , når de på en travl tidsplan eller på regnfulde dage . Inden du bruger træningsudstyr i hjemmet eller i gymnastiksalen , uddanne dig selv på den korrekte anvendelse af hvert stykke for at undgå skade på dig selv eller skader på udstyret .

sporingsværktøjer

Brug af værktøjer som skridttællere , pulsmålere eller vægttab management systemer kan hjælpe spore kalorier , skridt , distance og puls . Disse værktøjer kan hjælpe med at holde Dieters og sportsfolk motiveret til at nå deres sundhed og fitness mål .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.