nye arkitekt opfindelser

Når du bliver spurgt , hvad du finder mest interessante arkitektur i verden , kan du tænke på den store Sphinx , pyramiderne eller de gamle templer i Egypten . . . eller du kan billedet Kinesiske Mur , Taj Mahal , Eiffeltårnet eller det skæve tårn i Pisa . Uanset hvad kommer til at tænke , alle disse store strukturer har én ting til fælles : Der var ingen andre strukturer, som dem hvor som helst i verden, når de blev bygget .

Curtain Walls , Cast og Smedejern


Når man overvejer " nye " arkitektur , vi typisk tænker på den unikke arkitektur i slutningen af 1800-tallet og begyndelsen af 1900-tallet . De ældste af disse bygninger menes at være den Equitable Life Assurance Building i New York (1870 ) , efterfulgt af Home Insurance Building i Chicago (1885 ) . De store opfindelser i arkitekturen af disse bygninger var anvendelse af facader , støbejern og smedejern konstruktionsstål med en brandsikker metalstel .

Gardin vægge skaber tanken , der forbinder til en bygnings skelet . Oprindeligt var væggene tjente som en barriere for uden miljøfaktorer , men med opfindelsen af centrale klimaanlæg og varme , er disse mure mere almindeligt brugt i dag til at lave et design erklæring ved brug af disse materialer som sten , metal eller glas .

Smedejern er kommerciel jern , der er smidig , når det opvarmes , og kan formes til forskellige objekter , såsom nitter , koblinger , nødder , rør og møtrikker . Støbejern opvarmes i en høj temperatur ovn og hældes i forme . Støbejern er bedst identificeres af sømme denne formular, når stykkerne er svejset sammen , som f. eks ses på I- bjælker . Begge typer af jern låne en utrolig styrke til en bygning rammen .

Smart Bygninger


For nylig, i 1980'erne "smart " bygninger begyndte at dukke op i mange byer . Disse bygninger har infrastrukturen til at tillade lejere til at udvælge og anvende it-aktiverede netværk til at udføre deres computing behov. Højhastighedskommunikation kabler blev kørt gennem elevatorskakte og forbundet direkte til lejerne , baseret på behov og rimelige priser. Forbedringer inkluderer fortsat miljøoptimering for energieffektivitet og komfort lejere såvel .

Evolved Teknologi


På grund af orkaner , jordskælv og kraftig vind , skal arkitekter også overveje rammer, som vil blive stående under stormstyrke vind og ryste jorden . I nogle tilfælde kan formen på en struktur kunne vinde for at flytte rundt det , i andre tilfælde , faktisk mange bygninger har evnen til at manipulere deres form til effektivt at afskrække vind eller jordskælv . I alle sager kræver konstruktion af disse bygninger store fremskridt inden for teknologi og design .

blik på fremtiden


Så hvad der er tilbage efter en halv mil høje bygninger , menneskeskabte øer i varierende former , et skisportssted i ørkenen , øko-venlige lejlighed og erhvervslivet komplekser udnytte den nyeste i sol nyskabelser eller bygninger i stand til at ændre deres form ? Kunne det næste nyskabelser i arkitekturen faktisk være flydende på himlen , udenjordisk byer , der kredser om planeten eller månens byer ? Sandelig , er nyskabelser i arkitekturen kun begrænset af fantasien og viljen til at nå drømmen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.