offentlig svømmehal sikkerhed

Offentlige pools er en sjov og afslappende måde at køle ned i de varme sommermåneder . Men det er vigtigt at holde ordentlig sikkerhed , når et offentligt pulje for at undgå potentielle ulykker eller dødsfald

Livredder


føderale lovgivning dikterer, at der altid bør være en livredder til stede ved alle offentlige pool . Hvis du går til en offentlig svømmehal , og ser ingen livredder , ikke svømme eller lade dine børn at svømme på denne pulje . Rapporten puljen til politiet .

Vand renhed


Før hoppe i poolen , undersøger renholdelse af vandet. Det bør være helt klart , med et minimum af flydende genstande . Hvis du ser nogen flydende genstande eller poolen er en mørk eller overskyet farve , skal du ikke komme ind i puljen .

Farer


Tjek for at være sikker på at der er nogen fare for at snuble . Disse vil omfatte pool stole , beskyttelsesbriller, svømning apparater , tøj , sko eller noget andet , der kunne vildnis op dine fødder . Flytte disse farer til et sikkert område , med tilladelse fra ejeren af farerne .

Redningsudstyr


Den sidste ting du bør tjekke , før det bliver i puljen er, hvis der er forsvarlige rednings- enheder . De bør være let kan indhentes , og i nærheden af poolen . Rescue enheder omfatter redningskranse og hyrder kroge , som kan bruges til at trække kæmper eller drukning svømmere ud af puljen .

Observer

Selv med en livredder , kan potentielle ulykker sker i en pool. Når du har indtastet puljen , se dine børn og andre nøje for at sikre dig eller nogen anden ikke medfører en potentiel ulykke .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.