oplysninger om at gå grøn

På grund af den begrænsede mængde ressourcer i verden i dag , har alle blevet opmuntret af medierne og genanvendelse organisationer til at starte " gå grøn . " Going grønne er ikke kun godt for miljøet, men kan også spare dig penge på din månedlige regninger

spare energi og penge


Tips til at spare energi og penge på din elregning omfatte slukke lyset i dit hus , når de ikke bliver brugt , giver A /C eller varmer en pause i løbet af dagen , at ændre A /C filter en gang om måneden , så det ikke bliver tilstoppet med støv , holde din termostat ved en højere eller lavere indstilling , når du ikke er i hus, og tænde for computeren eller tv fra, når du sover eller ikke er hjemme .

spare på vandet


Ifølge Worldwatch. org , kan du spare vand og penge på din vandregning ved at tage kortere brusebade og ved at installere en "low-flow brusehovedet . " Dette brusehoved vil reducere mængden af vand, der kommer ud og er billig at købe .

spise og drikke Smart


Hvis du bruger en vand filter til at rense vandet fra hanen , så du kan spare penge ved bare at drikke vand fra hanen stedet for at købe flaskevand . Det kunne være sundere for dig . At spise en mindre måltid om ugen , der omfatter kødet kan være sundere for dig og du sparer penge. Kød er generelt et dyrt fødevare til at købe .

Din Sundhed


Seriøst overveje at bryde dine vaner af alkoholisme , rygning , dypning eller tygge tobak . Konsekvent at bruge disse produkter kan føre til helbredsproblemer og får dig til at bruge ekstra penge .

Ting at Genbrug

Simple ting som batterier og husholdningsmaskiner normalt indeholder giftige kemikalier , der kan sive ud i bunden barriere af en losseplads ( hvis de sendes der efter at være blevet smidt i skraldespanden ) og forurene grundvandet . Dette kan give sundhedsmæssige problemer for mennesker ved at forurene drikkevand , og de områder , hvor maden vokser .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.