oplysninger om høreværn

Høreværn er enheder , der er placeret i eller over ørerne for at beskytte dem . De fleste høreværn er designet til at beskytte ørerne fra høj støj , men nogle beskytte ørerne mod vand

Hørenedsættelse


Længere tids udsættelse for kraftig støj har vist sig at forårsage høretab . Høreværn er påkrævet af føderale lov for arbejdstagere, der er udsat for 100 decibel eller mere for mere end to timer om dagen , ifølge Medical University of South Carolina hjemmeside .

ørevarmere


Høreværn er udstyr bæres over ørerne med et band eller rem , der forbinder muffer . De giver den største høreværn og kan bæres dagligt i mange måneder .

Ørepropper


Ørepropper er indsat i øret at forsegle ud lyd . Skum ørepropper er disponible og som regel kun brugt én gang , men er billige . Plastic ørepropper kan genbruges , men dyrere .

vandbeskyttelseskonventionen


Enheder , der omfatter ørepropper og pandebånd , der er båret over ørepropper for at holde dem sikkert indsættes, er brugt til at holde vandet ude af ørerne , når svømning eller badning i henhold til Ear Band -It hjemmeside .

øreinfektioner

Mennesker med øreinfektioner eller dem , der er mere modtagelige for øre infektioner, især børn , nødt til at bruge høreværn , mens svømning eller badning . Folk der ikke kan lide vand i ørerne kan også bruge dem .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.