på arbejdspladsen køleskab sikkerhed

Køleskabe , derhjemme eller på arbejdet , der skal tages hånd om. På arbejdspladsen, kan køleskab sikkerhed blive overset , medmindre retningslinjer er fastlagt og offentliggjort

Elektrisk Issues


Køleskabe skal kontrolleres for elektrisk sikkerhed . Stikket skal passe til stikkontakten kapacitet . Brug ikke en forlængerledning eller en bypass stik, som giver mulighed for et tre-bens stik, der skal anvendes i en ugrundede stikkontakt . Kontrollér ledningen tilstand på mindst to gange om året . Vedligeholde apparatet i overensstemmelse med producentens retningslinjer .

Temperatur Bekymringer


Brug en apparat termometer for at sikre, at temperaturen for køleskabet sektion er ikke højere end 41 grader Fahrenheit og fryseren forbliver på 0 grader eller derunder .

Rengøring gøremål


Tildel den ugentlige opgave rengøring til nogen . Akkord kan roteres , men en log skal bogføres med dato og underskrift renere . Brug desinficerende rengøringsmidler og papirservietter-ikke klude eller svampe , som kan havnen bakterier .

Dating


Kræv medarbejdere til at mærke fødevarer sat i køleskabet med navn og dato . Smid mad , der er mere end 3 dage gamle . Kræv rå kød , fjerkræ og fisk og skaldyr , der skal opbevares i lukkede beholdere .

Forgiftning Risiko

Ifølge University of Minnesota Extension , De Forenede Stater har ca 76 millioner madforgiftning tilfælde hvert år . Brug fødevaresikkerheden chart forbundet i afsnittet Referencer til at bestemme mængden af tid , at fødevarer trygt kan opbevares .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.