sundhedsmæssige virkninger af elledninger & transformere

Mens National Research Council sagde i 1997 , at der ikke er tilstrækkelig dokumentation for en sammenhæng mellem elektriske og magnetiske felter ( elektromagnetiske felter ) og sundhedsmæssige problemer , snesevis af rapporter , som dem, der offentliggøres af National Health Institute og det amerikanske Department of Health og Human Services , advarer forsigtighed . Blandt vedrørende elektromagnetiske felter er lavfrekvente elektromagnetiske felter , der er fremstillet af elledninger og transformere . Lavfrekvente elektromagnetiske felter kan producere nogen af de negative sundhedsmæssige virkninger forklaret nedenfor .

børneleukæmi


En af forbindelserne mellem lavfrekvente elektromagnetiske felter og sundhed, der er undersøgt mest er at børneleukæmi satser . Da en 1979 undersøgelse kaldet " Elinstallationstilbehør Konfigurationer og kræft hos børn , " udført af forskere Nancy Wertheimer og Ed Leeper for American Journal of Epidemiology , først indført videnskabelige beviser for, at leukæmi hos børn øges med tiden tilbragt i lavfrekvent elektromagnetiske felter , har der været en Antallet af rapporter om emnet . Et 2002-rapporten fra U. S. National Institute of Environmental Health Sciences konkluderer, at " der ikke er bevis " for sundhedsmæssige effekter fra lavfrekvente elektromagnetiske felter . Men den British Medical Journal i juni 2004 offentliggøre rapporter en 69 procent stigning i leukæmi for børn, der bor inden for 200 meter fra højspændingsledninger .

Der kan være nok beviser for de fleste forskere til at konkludere, at der er en sammenhæng mellem lavfrekvent elektromagnetiske felter og børneleukæmi . Men en stærk skole , herunder Verdenssundhedsorganisationen , National Academy of Sciences og energi virksomheder som Energex , hævder , at forbindelsen ikke angiver , at den lavfrekvente elektromagnetiske felter faktisk forårsaget leukæmi . Disse grupper , at kræften kan være forårsaget af andre aspekter af fattigdom findes uforholdsmæssigt i hjemmene nær elledninger og transformere .

andre kræftformer og sygdomme


Der er et tilsvarende overbevisende beviser på sammenhængen af lavfrekvent elektromagnetiske felter med kræft i hjernen , brystkræft og andre kræftformer samt Alzheimers sygdom . En pjece , som udsendes af det amerikanske Department of Health og Human Services hævder , at ifølge en 1985 rapport kaldet " Kobling af levende organismer til ELF [ lavfrekvent ] elektriske og magnetiske felter , " fem ud af seks studier fundet " betydeligt højere cancer satser for mænd med gennemsnitlig hverdag eksponeringer over 4 milligauss . " Men fordi undersøgelser viser forskellige former for kræft-eksperimentet kom ikke ud på samme hver gang-resultaterne betragtes overbevisende indtil videre undersøgelser, herunder dyreforsøg , give stærkere beviser Andre faktorer er udpeget som plausible årsager . af sygdom blandt arbejderne i undersøgelsen , men det er stadig muligt, at lavfrekvent elektromagnetiske felter sammensatte en persons modtagelighed over for sygdom .

Melatonin Forstyrrelse


Ifølge en rapport fra 2000 kaldet "virkningerne af lavfrekvente elektromagnetiske felter på Den Melatonin Syntese i Man " sat ud af forskere ved Dortmund Universitet i Tyskland , lavfrekvente elektromagnetiske felter påvirker vores døgnrytme ved at udsende en stråling fortolket af vores kroppe som dagslys-og dagslys er normalt et signal til vores krop ikke at producere melatonin , som er afgørende for en god nats søvn . Den eneste måde at forhindre dette på er at fjerne og slukke så mange elektriske apparater , som vi kan om natten, og naturligvis ikke at sove under højspændingsledninger eller transformatorer.

EMF Allergi


Selvom det ikke er officielt betragtes som en sygdom har endnu en allergi over for alle elektromagnetiske felter , også kendt som elektromagnetiske overfølsomhed , er blevet rapporteret af syge som årsag til hovedpine , træthed , hukommelsestab , ringen for ørerne , en uregelmæssig hjerterytme og hudens følsomhed . Det kan reduceres ved at flytte væk fra elledninger og transformere og ved ikke at bruge elektroniske enheder.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.