titanium svejseteknik

Svejsning titanium kræver ordentlig teknik og procedurer . Anvendelsen af forkert teknik kan føre til svejse forurening . Titanium kan svejses meget gerne andre stål eller nikkel-legeringer , men der er visse forskelle , der kræver de forskellige procedurer . Titanium har en højere smeltepunkt og lavere duktilitet end stål . Titanium er også mere tilbøjelige til at smitte end stål og andre nikkel-legeringer .

Korrekt Rengøring


Før svejsning titanium , skal svejseren sikre , at svejsningen ledning og samlinger er rene . Den afsluttende skjold , back-up skjold og skal pistolen renses for at fjerne luft . Titanium kræver mere opmærksomhed renlighed . Ophobning af forurenende stoffer på titanium svejsningen kan forringe egenskaberne af metallet som modstand mod korrosion . Hvis svejsningen tråden er beskidt ved inspektion , kan det rengøres med et opløsningsmiddel , der ikke indeholder klor . De syltede Møllen overflader kan rengøres ved at skrubbe med almindeligt vaske-og andre rengøringsmidler . De bør skylles med varmt rindende vand . Rengøring dele ved hjælp af opløsningsmidler skal følges op af børstning med en rustfri stålbørste. Ståluld må ikke bruges på titanium , fordi den påvirker korrosionsbestandighed .

Korrekt Inert Gas Afskærmning


Anvendelsen af hjælpeansatte inaktiv gas afskærmning er vigtig . Roden side af titanium svejsninger og andre områder, der rammes af varmen, skal være afskærmet , indtil temperaturen falder til under 800 grader Fahrenheit . Når svejsningen er blå farve , er det et tegn på at beskyttelsesgassen blev fjernet for tidligt . Titanium let reagerer med luft , snavs , fugt og de fleste metaller og danner forbindelser . Fælles svejsemetoder er ikke egnede til titan på grund af de forskellige reaktioner af dette metal med flusmidler og gasser . Primær afskærmning leveres til det smeltede svejse pøl med brug af retten svejsepistolen . Til titan , skal den korrekte brænderen være dem , der kan køles af vand er udstyret med gas linser og store keramiske kopper .

andre teknikker


Svejsning titanium i en åben mark er den normale praksis . Svejseområdet bør være fri for snavs fremstillet af andre aktiviteter som maleri , slibe-og skærebrænder . I svejsning titanium , skal bue længde uden tilsatsmateriale være den samme som den elektrode diameter . Den maksimale længde af bue , når tilsatsmateriale er tilføjet skal være ca dobbelt så stor som elektrode diameter . Den svejsetråd er placeret inde i svejsningen området mellem buen kegle og svejse fælles . Den løbende fodring af svejsningen wire bør ske gnidningsløst . Forkert dyppe teknikker kan kun give forstyrrelser og måske forurene opvarmede ledning , når det fjernes fra skærmen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.