transformerstation tegn krav

The National Electrical Safety Code ( NESC ) giver oplysninger om de tegn på, at en strømforsyning understation kræver ved lov . Det NESC kræver , at enhver , understation områder , der omfatter elektrisk udstyr eller elektriske forsyning dirigenter skal have et aflukke som et hegn , en mur eller anden partition , der omgiver området, og grænserne indgang fra folk uden den rette myndighed .

elementerne i et sikkerhedsledelsessystem Opret


Det amerikanske National Standards Institute ( ANSI ) , at sikkerheden skilte skal være i stand til at advare seerne i tilstrækkelig tid til at tage forholdsregler mod faren af strømforsyningen transformerstationen . Sikkerhedsskilte kan være kendetegnet ved tre elementer : et signalord , en besked og en billedlig . Et signal ord kan være " Danger ", " Advarsel " eller " Forsigtig " . Budskabet om sikkerhed fortegn angiver faren og giver en kommando til beskueren . For eksempel kan budskabet om en sikkerheds tegn sige " Farligt spænding over . Hold Off " . En billedlig illustrerer faren . For eksempel kan en billedlig viser en tændstikmand af en person at kontakte de farlige spænding og faldende .

Signal Word , Message og Pictorial


Det signalord, bør indeholde bogstaver , der er en passende højde for visning . ANSI , at den mindste højde af skrivelserne af en sikkerheds tegn er signalord bør være synsafstand divideret med 150 . For eksempel, se afstand, hvis er 75 fod , derefter på bogstavet højden af signalord er 6 inches , da 75 fod divideret med 150 giver et resultat på 0,5 fod . Den skrifttype skal kunne læses , når det læses i en vinkel ud over at være læse , når beskueren er foran sikkerheden tegn . Farverne på de signalord skal være en ekstrem kontrast fra farven på baggrunden for sikkerheden tegn . Ordet " Danger " bør figurere hvide bogstaver på rød baggrund . Udtrykket " High Voltage "skal være i sorte bogstaver på hvid baggrund . Tegn på indramningen af en strømforsyning transformerstation skal være mindst 14 inches lang og 10 inches høj med ordene " Danger High Voltage Hold Out " i tre vandrette linjer af hvide bogstaver på en baggrund inden for rød og sort.

holdning


Den NESC kræver en " ingen adgang "sikkerhedsnet tegn på hvert indgangen til en strømforsyning , understation og mindst én sikkerheden tegn på hver side af en transformerstation 's kabinet . Afhængig af størrelsen af kabinettet , tegn på, at staten " Fare High Voltage " bør ikke være mere end 40 meter fra hinanden . En sikkerhed tegn på en strømforsyning understation skal have en orientering på 90 grader til en beskuerens synsfelt. Tilstrækkelig belysning bør omgive hvert sikkerhed tegn . Tegn på, at identificere udstyr inden for el-forsyningen transformerstationen eller indeholder betjeningsvejledningen bør enten på eller i nærheden af udstyret på et sted , der ikke forstyrrer driften af udstyr eller , der fungerer som en fare .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.