typer af ac elmotorer

AC motorer er elektriske motorer , der kører på AC . AC er vekselstrøm , hvor de elektriske ladninger modsatte retning med jævne mellemrum. AC motorer er forskellige fra DC motorer , da DC- motorer kører på jævnstrøm . Den effekt af AC motorer måles i hestekræfter . De mest almindeligt anvendte AC motorer er som regel fraktioneret hestekræfter motorer . Kæmpe motorer spænder til tusindvis af hestekræfter er der benyttes i fabrikker alene. Hastigheden af AC motorer måles i omdrejninger per minut ( RPM ) .

Forskellige typer af Motors


AC motorer er normalt klassificeret som enkelt-fase motorer eller tre-fasede motorer . En enkelt-fase-motor er nævnt som en universel AC motor , da den kan køre på både AC og DC . Tre-fase motorer normalt benyttes i fabrikker .

Enfaset Motors og Typer


Single-fasede motorer er normalt findes i husholdningerne . De bruger enfaset strøm. De er ikke egnet til tung last af arbejde , men kan arbejde effektivt , hvis den korrekte størrelse og bedømmelse bruges til det foreslåede arbejdsprogram . Med overfladiske vedligeholdelse , kan disse motorer holde i lang tid . Det er vigtigt at vælge det rigtige hestekræfter og den rette type af enkelt -fase-motor for at undgå gentagne fejl . De kan også anvendes i fabriksindstillingerne , hvis den ikke er egnet til at bruge en tre-faset motor . Single-fasede motorer er billige og er generelt tilgængelige i fraktion hest magter. Nogle af de almindelige husholdning eksempler er blandere , hånd boremaskiner, ventilatorer og andre applikationer, der kræver variabel hastighed .

De forskellige typer af AC enfasede motorer er kategoriseret blot ved midler, der anvendes til at starte motoren . De forskellige typer er delt -fase motorer og kondensator start . Kondensator starte motorer kan yderligere klassificeres som induktion køre og kondensator køre .

trefasemotorer


Tre-fasede motorer anvendes typisk i den industrielle arena . En stor enfaset AC motor er ikke effektiv , og er dyrt . Tre-fase motorer har brug for tre samtidige overlappende AC cyklusser . De har normalt tre roterende spoler igennem det magnetiske felt i en generator . Spolerne er placeret 120 grader fra hinanden , så de kan køre effektivt ved hjælp af tre-fase elektricitet . Disse er stærke motorer , der anvendes til tunge industriel brug . De er effektive og bruges til at køre industrielt udstyr uden problemer. De er vant til at køre tre-fase pumper , blæsere , transportbånd drev , ventilatorer , kompressorer og andet udstyr .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.