typer af forzinkning

Metal genstande eller dele nedsænkes i zink saltopløsning . En elektrisk strøm sendes gennem løsningen . En tynd forkromning af zink er klæber til objektet . Dette er kendt som forzinkning ved elektrolyse . Forzinkning beskytter metal hardware fra oxidering . De forskellige typer af forzinkning er syre eller alkalisk fornikling , tin forzinkning , zink kobolt plating og zink jern plating .

Zinc Alloy Plating


En legering er en blanding af to eller flere metaller . Egenskaberne for en legering adskiller sig fra egenskaberne udgøre metaller . Dette bruges til at drage nytte af zink legering plating . Den beskyttelse, som forzinkning på andre metaller er forbedret , når det er legeret med et metal mere ædel end zink . Det giver forbedret korrosionsbeskyttelse .

Zink-fornikling


De to typer af zink fornikling procedurer er basisk zink fornikling og sure zink fornikling .

En 10 til 15 procent nikkel legering bevares for optimal beskyttelse . Alkaline zink fornikling letter ensartet fornikling i både høj og svagstrøm områder . Den iboende alkaliske natur giver beskyttelse til den ikke-overfladebehandlede dele af hardware . Den sure zink fornikling er mere effektiv og er en hurtigere proces . Dette fører til ujævne nikkel belægning . Svagstrøm områder rapportere en højere nikkel depositum .

Zink-Jern Plating


Zink-jern plating indebærer jerndepoter på 15 til 25 procent . Den forgyldte metal er duktilt og svejses , hvilket er afgørende for videre forarbejdning . Sort chromatering er ofte bruges til at forbedre sine fordele. Det er ikke varmebestandigt og forværres , når det udsættes for varme , hvilket gør det uegnet til bilkomponenter .

Zink-Cobalt Plating


Zink-kobolt plettering er økonomisk i forhold til zink-fornikling , hvilket gør det til et populært valg . Korrosionsbestandighed af denne legering plating er lavere end fornikling men egner sig til specifikke applikationer. Zink-kobolt plettering er mere effektiv end en forzinkning af samme tykkelse . Indskuddene har omkring 1 procent af kobolt belægning , og tykkelsen kan variere mellem høj strømtæthed og lav strømtæthed områder . Gul og sort belagt er til rådighed.

Tin-forzinkning

Tin udgør 70 til 90 procent af legering . Tin-forzinkning bruger neutral eller syrebade . Depositum er velegnet til lodning og er duktilt . Korrosionsbestandighed af denne legering er lige så god som eller bedre end zink-nikkel legeringer . Chromatering fås i gul eller klar . Det er hurtigt at erstatte cadmiering og er populær i elektronikindustrien og skruer industrien .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.