typer af pumper i kunstvanding

Pumper , der anvendes i vandingssystemer varierer i design og type . For vandingssystem at være effektivt , pumper bør udvælges korrekt . Pumper , der anvendes til kunstvanding bør altid være i god stand for at sikre, at vandet der pumpes er fri for forurening . Kunstvanding pumper skal opfylde kravene i kunstvanding udstyr, rørsystem og vigtigst af alt, kilden til vandet .

centrifugalpumper


En type af kunstvanding pumpe er centrifugalpumpe . Disse bruges til at pumpe vand fra lavvandede brønde , søer og andre vandreservoirer . Centrifugalpumper også fungere som booster pumper i rørledninger . Før pumperne er erklæret operationel , skal de primes eller helt fyldt med vand . Denne procedure bør også ske på sugeledningen at fjerne luft . Sugerøret kræver, at alle samlinger og forbindelser at være fri fra luften , da dette er meget vigtigt at hele operationen . Håndbetjente vakuumpumper og dem, der er drevet af motorer kan bruges til at prime en centrifugalpumpe . Centrifugalpumper kan operere i en vandret eller lodret måde . Vandrette centrifugalpumper er normalt almindelige i de fleste vandingsanlæg , fordi de er lettere at vedligeholde og koster mindre end den vertikale centrifugalpumper pumpen .

Deep-og Turbine Pumper


Deep-og vindmøller pumper anvendes i lukkede brønde og på vand overflader, hvor det er uden for rækkevidde af centrifugalpumper . Bortset fra vandingssystemer, der turbine pumper også anvendes på overfladevand systemer . Priming af pumpen er ikke vigtigt , fordi møllen pumpen konstant er nedsænket i vand . Effektiviteten af dybe brønde vindmølle -pumper er større end de fleste centrifugalpumper. Dog vindmølle -pumper er dyrere og kræver en større indsats for at reparere , når brudt . Deep-godt mølle pumper er sammensat af tre dele-hoved , pumpe skål montering og akslen og kolonne samling . Hovedet samling er kilde til decharge for vandet. Akslen , kolonne og skål forsamlinger understøttes af hovedet forsamlingen .

Dykkede Pumper


En dykpumpe ligner en turbine pumpe , men det er fastgjort til et undervandsfartøj elmotor . Den elektriske motor og pumpe er suspenderet i vandet. Dette fjerner den lange køretur aksel sammen med den bærende holderne behov for i en dyb-godt turbine pumpe . Da den dykpumpe er placeret over motoren , vandet går ind i pumpen gennem skærmen mellem den elektriske motor og pumpe .

Propeller Pumper


En anden type af kunstvanding pumpe er skruen pumpen . Propel pumper bruges til at regulere strømmen af vand . Propel pumper kan levere høje flow eller lavt løft forhold i vandingsanlæg . Knivene af propel pumper skal altid være nedsænket i vand for at undgå at forårsage mekaniske vibrationer og skader .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.