vanadium toksicitet

Vanadium er et sporelement , der er fundet meget i naturen . Men det er brugt en hel del i flere tunge industrier . Som et resultat heraf er forekomsten af industriarbejdere udsat for giftige niveauer af vanadium været en stigende bekymring

Hvad er Vanadium ?


Vanadium er en uopløselig metal udstiller en grålig farve . Det blev opdaget af Nils Gabriel Stefstorm , en svensk kemiker . Han er krediteret for at anerkende vanadium sammensatte som metal i 1831 .

Vanadium i væv


vanadium i bestemte væv kan være ansvarlig for visse neurologiske lidelser og hjerte-kar- sygdomme .

Diagnoser


Vanadium 's toksiske virkninger på mennesker . kan diagnosticeres baseret på en historie af engagementer og målinger af vanadium i blodet celler , urin og plasma

Symptomer


Arbejdstagere, der udsættes for høje niveauer af vanadium udstillet følgende symptomer : hovedpine , rystelser i hænderne , hypertension , grøn tunge , hoste , hjertebanken , hvæsen , og øre , næse og hals irritation .

Absorption af vanadium

Høje koncentrationer af absorberet vanadium hovedsagelig sted i leveren , lunge og nyrer . Imidlertid toksiciteten af vanadium stigninger afhængigt af hvor det kommer ind i kroppen og opløselighed af stoffet i en bestemt væske . Vanadiumforbindelser optages dårligt fra mave- skrifter af mennesker , så dette metal ikke er ekstremt giftigt for mennesker ved indtagelse .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.