virkningerne af afgrøden sygdom på menneskers sundhed

Lige siden mennesker lærte at dyrke og dyrke afgrøder , har de måtte beskæftige sig med årsagerne til og gerningsmændene til afgrøder sygdomme såsom insekter og svampe infektioner. Afgrøde sygdom-og plantesygdomme generelt-kan udgøre en alvorlig trussel mod menneskers sundhed . Men det er mere sandsynligt, at en ulempe for en sæson eller to , da den omstændighed, at anlægget og den menneskelige biologi varierer betydeligt .

Food


Beskær sygdom sjældent udsletter afgrøder helt , men snarere stunts dem og reducerer både kvaliteten og kvantiteten af planterne . Folk , der er afhængige af disse afgrøder til fødevarer kan blive direkte berørt , fordi de ikke vil have nok at spise . Dette var tilfældet med den irske kartoffel hungersnød , som forårsagede underernæring og sult over hele Danmark , hvilket resulterede i massiv udvandring af befolkningen .

Transmission


Selv om det er yderst sjældent, at en afgrøde sygdom at give videre til en menneskelig Det er ikke uhørt for en afgrøde sygdom at passere ind i kroppen af et dyr , der spiser det . Hvis dyr bliver påvirket af forbrugende syge afgrøder , så to fødekilder-husdyr og afgrøder-er ved at blive ødelagt . Der er også videnskabelig forskning , der er i øjeblikket gøres for at undersøge potentialet for sygdomme i visse typer af planter , der kaldes mycoplasma-lignende organismer , til at videregive sygdomme direkte til mennesker og dyr . I fremtiden kan denne overførsel af sygdomme være en af de største virkninger på menneskers sundhed .

spise en plante


Selv under omstændigheder, hvor at spise en plante , der lider af en afgrøde sygdom vil ikke give mennesker den sygdom anlægget har , er det stadig ikke godt for dig . Plantesygdomme forårsaget af svampe og bakterier oftest (selv om nogle er virus spredes af insekter ) , og disse kan have meget negative virkninger på det menneskelige immunsystem . Indførelsen af nye bakterier og svampe kan sænke kroppens immunforsvar, hvilket gør dig mere modtagelig over for infektioner og andre sygdomme .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.