hvordan du opretter en daglig hudpleje rutine

En klar , selv , glødende teint er noget, der både mænd og kvinder stræber efter at opnå . Ingen ansigt er perfekt , men det er muligt at få din hud til det punkt, hvor det ser ud til at være . Det første skridt til at gøre denne drøm til virkelighed , er at skabe din egen hud-pleje rutine . Det er de ting du skal gøre dagligt for at holde din hud sund og skamplet -fri

Du skal bruge: .
Facial cleanser
. Toner.
Astringerende .
Fugtighedscreme .

Face krat .


1 .
Find ud af , hvad din hudtype er . Der er fire grundlæggende kategorier : Fedtet , tør , kombineret eller normal . Tør hud er normalt tendens til revner og afskalning . Fedtet hud er skinnende , fedtet og mere akne , mens kombineret hud er bare , at : En kombination af begge dele. Det vil have tørre pletter og nogle fedtet pletter , som regel på kinderne eller pande . Normal hud er ikke for tørt og ikke for fedtet .
2 .

Vælg en ansigtsbehandling cleanser. Find ud af hvilke ansigt vask arbejder for din hudtype . Du kan vælge fra geler , cremer eller endda skum . Der er nogle rengøringsmidler målrettet mod at fjerne akne , tørhed og endda aldring . Find hvad der virker for dig , og holde sig til det .
3 .
Beslut , hvis du har brug for en toner eller en adstringerende . Toner er bedst for tør eller følsom hud , holder det hydreret og næring . Toner ikke indeholder tørring alkoholer , hvilket ville irritere dem hudtyper . Astringerende er bedst til fedtet eller kombineret hud . De indeholder alkoholer at hjælpe udtørre olie. Astringerende også medvirke til at sænke hudens pH-værdi , normalisere det efter rengøring .
4 .
Altid fugter ! Det betyder ikke noget , hvis du bruger en astringerende eller en toner , din hud skal fugtet i løbet af dagen . Nogle fugtighedscremer er tunge cremer og andre er lette lotion . Uanset hvad du vælger , sørg for at det indeholder en form for SPF beskyttelse af mindst en 15 rating . Iført en fugtighedscreme med en aktiv solcreme kan forebygge for tidlig aldring, og selvfølgelig beskytter din hud mod de skadelige stråler fra solen.

gode råd og advarsler


 • Exfoliate kun et par gange om ugen . Eksfolierende med en scrub er en fantastisk måde at slippe ud døde hudceller , som tilstopper dine porer . Men det er ikke anbefales derfor at gøre dette dagligt, især hvis du har tør hud . Dette kan skabe irritation og rødme fra overdreven skrubning . Du kan exfoliate to eller tre gange om ugen efter vask dit ansigt . Husk altid at være blid og ikke slibende , mens anvendelse .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.