hvordan man finder en hudpleje ekspert

Gad vide om hudpleje og hvilke behandlinger og produkter du skal bruge

Du skal bruge: ? .
Internet
Liste af spørgsmål eller bekymringer.
.1 .
Den bedste måde at finde en hudpleje specialist til at bestemme dine problemer . Hvis du har spørgsmål, såsom cystisk acne kan du ønsker at søge råd hos en hudlæge . Hvis du er på udkig efter måder at gøre og forbedre din hud med behandlinger som peeling , microdermabrasion , og nogle ikke-invasiv laser behandlinger en medicinsk æstetiker , kan være svaret .
2 .
Henvisninger er den bedste kilde , så spørger altid en ven , som de går til , eller hvis de kender en hudpleje specialist til at anbefale . Internettet giver et væld af oplysninger . Du kan finde medicinske æstetikere i læger kontorer og medicinske kurbade bare for at nævne nogle få.
3 .

Næste nedskrive dine spørgsmål og bekymringer om din hud fra ældning for sol-skader . Næste bog en høring udnævnelse. På de fleste steder disse er gratis . Medbring dine spørgsmål og bekymringer langs og finde ud af , hvad behandlinger er tilgængelige for dig . Også dette er et godt tidspunkt at tale om prøvelse af anlægget og æstetiker . Find ud af, om æstetiker er licenseret og bede se licensen , finde ud af mere om sin uddannelse , og hvor længe hun har været i området . Sørg for at du føler dig tryg i din beslutning , før du fortsætter med behandlingen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.