hvordan man laver naturlige skønhed og hudpleje produkter

Skønhed og hudplejeprodukter kan nemt gøres naturligt med emner, som du har i køkkenet . Læs nedenfor for at se, hvordan du kan lade naturen gå i stedet for kemikalier til at give dit ansigt en forfriskende udseende

Du skal bruge: .
Forskellige frugter
Fælles køkken elementer .


1 .

For en naturlig skønhed og hudpleje ansigtsmaske tage en fersken og skrællen det så mash det op rigtig god og tilføje en teskefuld olivenolie , blandes sammen og anvende på dit ansigt i ca 10 minutter eller deromkring skylles med varmt vand .
2 .
Vandmelon skiver laver en dejlig naturlig skønhed og hudpleje udrensning mulighed også. Tag et par skiver af vandmelon og udvælge frøene derefter mash up af melon og anvende på dit ansigt . Lad den være tændt i ca 15 minutter og skyl med varmt vand .
3 .
anden grøn vejen for en anti aging hudpleje ansigtsmaske gå tilbage til ferskner skålen og snuppe to ferskner , peal og mash derefter tilføje to spiseskefulde flødeskum og blandes sammen . Påfør på ansigt i 20 minutter eller deromkring skylles med varmt vand . Hvis ferskner ikke er tilgængelige , kan du bruge jordbær i stedet . De arbejder lige så godt .

4 .
Hvis du har fedtet hud så prøv at sætte nogle havregryn i maven første , og hvad du ikke spiser bare blande nogle honning med det og anvende det til dit ansigt i ca 5 minutter skylles med varmt vand . Nogle vil måske kalde mig tosset til at skrive det , og nogle vil måske kalde dig sindssyg for at gøre det , men de damer , der clued mig ind på dette har været omkring en del længere end jeg har , og de sværger ved disse metoder . Her er din naturlige skønhed og hudpleje sundhed .

gode råd og advarsler


 • For pletter duppes lidt tandpasta på dem, før sengetid og orlov af natten derefter anvende nogle citronsaft på de områder i morgen .
 • En naturlig hudpleje behandling for forbrændinger er et tyndt lag honning på brænde og dække med en forbinding. Genanvende honning hver par timer .
 • Hvis du tilfældigvis er allergisk overfor et af de elementer , der er nævnt i denne artikel, så jeg undskylder for ikke at være i stand til at hjælpe dig med en naturlig måde for hudpleje .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.