Regeringen narkotikabehandling programmer

Selv om der er føderalt finansierede, statsfinansierede og privatfinansierede narkotika og alkohol behandling programmer , regeringen -baserede programmer er fortsat en let tilgængelig , gratis alternativ til stofmisbrug . De følger gruppen metoden og 12-trins program for at overvinde misbrug , og kan give sunde alternativer til afhængighed

Drug Abuse


Lægemidler, som er typisk misbrugt omfatter morfin , nikotin , kokain , heroin , koffein og receptpligtig medicin . Der er typisk specifikke programmer for hver afhængighed type .

12-trins program


Den 12- trins program er ofte den mest effektive måde at overvinde en afhængighed , det være sig narkotika, alkohol eller endda spil . Det er en form for gruppe terapi og anvendes af de fleste , hvis ikke alle regeringens programmer. Private programmer , der kræver forsikring eller betaling , kan have mere selektive narkotikabehandling programmer .

Drug støttegrupper og Centers


regering baseret lægemiddel støtte grupper og centre findes og ikke altid kræver gebyrer eller afgifter . Disse er statsfinansieret gratis offentlige serviceydelser for at hjælpe misbrugere . Nogle gange kan de have specialister , der arbejder tæt sammen med narkomaner for at hjælpe dem med at overvinde en afhængighed .

Betaling


statsfinansierede og føderalt finansierede programmer er gratis for offentligheden og må ikke brug for forsikring . Nogle programmer er dækket af en forsikring . Nogle gør ikke tage forsikring . Atter andre er non-profit og privat , men offentligt finansierede . Finde et særprogram er afhængig af den enkeltes økonomiske status.

kr

Når præsident George W. Bush var i embedet , han godkendte en voucher system til at tillade religiøse organisationer at blive accepteret som statsfinansieret af narkotika og alkohol behandling programmer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.