hvordan man kan undervise børnene at være grøn

Dine børn vil arve , hvad du forlade dem, herunder selve jorden . Hjælpe børn lærer at drage omsorg for vores stressede planeten ved at leve grønt . Her er nogle enkle trin børn kan tage for at beskytte miljøet , bevare ressourcer og lære at værdsætte naturen
1 .
** Bliv en Water Watcher **
Jo mere vi lader vandet løbe , er det mere energi til spilde i strømmende vand gennem et kæmpe leverance system , og flere kemikalier er nødvendige for at behandle og rense vandet .
Når du underviser dine børn om vigtigheden af at børste deres tænder , også vise dem , hvordan man spare på vandet ved at slukke for vandhanen , som de pensel.
2 .
** Vær en Watt Watcher , Get Too **
dem i vane tidlige for at slukke lyset når det ikke bruges . Det er et simpelt grønt skridt , der kan bo hos dem resten af deres liv .
Få dem se , hvad de er tilslutte også . Med alle de opladere til mobiltelefoner , iPods , videospil , og whatnot , der forlader dem sat i , når de ikke er benyttes kun affald elektricitet ( de er ikke kaldes " energi vampyrer " for ingenting ) . Afmontere disse elektronik , børn .

3 .
** Genbrug til forebyggelse af affald **
Børn elsker at kradse , og tegne, så hvorfor ikke opfordre dem til at minimere affald, som de gør det . Tilskynde dem bruge bagsiden af dine udskrifter med de e-mails og Google maps når du ikke længere har brug for dem .
Og hvorfor ikke vænne dem til genbrug andre ting , mens du er på det . Forsigtigt brugt tøj eller legetøj er lige så god som noget helt nyt, og betyder , at mindre af jordens ressourcer-plast, metal og stof-var nødvendig for at gøre et barn glad .
4 .
** tage en tur **
Få dine børn udenfor . Jo mere du kommunikere din egen entusiasme for en tur i skoven , kano på søen , eller blot rullende og leende i græsset , jo mere dine børn vil lære at værdsætte og respektere jorden .
5 .


** Grow , Grow , Grow **
Lær at dyrke en have-eller nogle planter i vindueskarmen-og få dine børn involveret . Få ting sætte dig i kontakt med den naturlige verden bedre end voksende din egen mad og blomster .

gode råd og advarsler


 • Husk, at du er dit barns vigtigste rollemodel . Lev dit liv som miljømæssigt og økologisk bevidste som du kan , og dine børn vil følge trop .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.