hvordan man kan være sikker i løbet af en tornado

Selv om tornadoer strejke i hver måned i året i USA , april og maj er de to måneder med de mest tornado strejker . Selvom chancerne er imod at nogen er påvirket af ødelæggelsen af en tornado , vel vidende, hvad man skal kigge efter og hvad man skal gøre , kan gøre en stor forskel , bør der påvirker opstå . I de forløbne år har mange mennesker befandt sig i vejen for en tornado uden at vide det kom , men i dagens information alder , er det mindre sandsynligt,
1 .
Hver gang du ser mærkelige vejrmønstre udvikle og himlen bliver mørk og stormfuld , skal du tune ind på den lokale nyheder station , eller find The Weather Channel eller NOAA på internettet . Husk, at en tornado ur betyder , at betingelserne er sådan, at en tornado er muligt . En tornado advarsel betyder, at en tornado er blevet spottet og det er tid til at søge sikkerhed .
2 .
være opmærksom på skyer bevæger sig hurtigt , især i en roterende mønster eller i den modsatte retning , de er vant til at bevæge sig i området . Også , " stille før stormen "er mere end bare et ordsprog , kan det tyde på en forestående storm eller tornado . Hvis du faktisk se en tragt formet sky dreje langs jorden , kan du blive i overhængende fare . Hvis skyen ikke ser ud til at bevæge sig fra side til side , kunne det være på vej direkte mod dig . Søge ly straks .

3 .
Det vigtigste ting at gøre , som med enhver nødsituation , er at være forberedt og vide hvor de skal hen, og hvad man skal gøre i tilfælde af en tornado . Det sikreste sted at være under en tornado er i en vinduer kælder , helst væk fra syd og vest vægge . Selv der , skjule under trappeopgange eller en tung bænk eller bord i tilfælde strukturen kollapser . Hvis du ikke har adgang til en kælder , komme til en lille rum uden vinduer på første sal , såsom et skab eller badeværelse . Hvis et badeværelse er tilgængelig , inde i karret kan være det sikreste sted .
4 .
Udover at vide hvor de skal gå , er det vigtigt at have en nødsituation kit i eller er tilgængelige på krisecenter område at du kan komme til i løbet af en tornado . Dette sæt skal indeholde mindst følgende punkter : ?
En lommelygte og ekstra batterier
en batteridrevet radio og ekstra batterier
konserves og en dåseåbner og redskaber ? flaske vand .
En tornado kan være en meget skræmmende oplevelse , men det behøver ikke at være en livstruende én. Vær forberedt , være opmærksom , og være sikker .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.