hvordan man opbygger store selvværd

Selvværd er en meget kraftfuld ting at have . Når du har sunde selvværd dine en mere sikker person , du bedre til at håndtere livet skuffelser , du bygge venskab med andre lettere , du klarer sig bedre i skolen og meget mere . Men dog med alle af menneskeliv udfordringer og stress vi alle står overfor hver dag , føler kan føle sig meget usikker . Personer med lavt selvværd flere er mere tilbøjelige til at ryge , tage stoffer , kæmper med spiseforstyrrelser og andre adfærdsmæssige spørgsmål . Der er en masse hurtig og enkelt måde, hvorpå du kan bygge dit selvværd . Her er nogle tips til at hjælpe dig føle dig godt tilpas
1 .
Være en god ven . Vi har alle brug for nogen til at lytte til vores problemer , men nogle gange får vi så fanget i at fortælle vores venner vores problem , at vi glemmer , at de har også problemer . Hvis du ikke er startet endnu , så begynde at give en lyttende øre . Ved at gøre dette, vil gøre dig føle sig vigtig og vide, at nogen bryder sig og ønsker at få vores opmærksomhed .
2 .
Vær din krop bedste ven . Ofte får vi så fanget op med livet udfordringer , som vi glemmer , at vores krop har brug for vores opmærksomhed . Når vi tager os af vores krop det vil hjælpe os til at føle sig mere trygge ved os selv .

3 .
Tænk og være positiv . En person , der er sikker og hans eller hendes egen vil også forsøge at få et positivt syn på tingene .
4 .
Prøv altid at gøre godt . Ved at nå ud til andre, som er lest heldige , der vil gøre du føler dig godt om dig selv . Det betyder ikke lige meget hvad, bare begynde at gøre nogle gode gerninger i dag . Du kan hjælpe din nabo , kan du besøge nogen på hospitalet eller endda hjælpe den gamle dame ned ad gaden med sin shopping . De er masser af gode du kan gøre , hvis du bare kigge .
5 .

være lidenskabelig . Læg en lille passion i jeres dage og i alt, hvad du gør , det er rigtigt , være passioneret om det .
6 .
Vær dig selv . Ofte gange vi forsøger at være en anden for at behage den specielle person . Pas godt på dig selv , og hvis denne person ikke kan acceptere dig for hvem du er , så han eller hun ikke fortjener dig .
7 .
Få inddrage nogle sportsgrene aktivitet . Stedet for at sidde og føle dårlig om dig selv komme op og få inddrage nogle sportsgrene aktivitet .

8 .
Øvelse en masse . Udøver gør os godt om os selv . Hvis du ikke kan gøre det ved dig selv , har nogen med dig . Du vil føle en meget bedre .
9 .
Tænk meget af dig selv . Aldrig sætte dig ned . Dine mere end hvad andre siger , du er; dine specielle og Gud elsker dig . Aldrig lade nogen fortælle dig , at du er ingenting og du ikke tør tro, at om dig selv .
10 .

være venner med personer , der altid tænker positivt og vil motivere eller opfordre dig til at være den bedste , du kan .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.