hvordan man opsætter samfund CPR klasser

Når en stor brand , en oversvømmelse eller en anden type nationale katastrofer-eller når en person besvimer , falder eller idømmes en katastrofal medicinsk hændelse-folk , der er blevet uddannet til at administrere CPR vil finde sig de genstande af stor påskønnelse . De, der er blevet uddannet til at udføre denne livreddende tjeneste enige om, at det ikke er svært at lære , men i dagens tempofyldte samfund , at finde tid til at lære CPR er ofte den største enkeltstående hindring at overvinde . Hvis du er i stand til at lancere en EU-dækkende CPR træningsprogram , kan du blive overrasket over at finde din klasse fyldt , når de ser hvor praktisk du har gjort det .

Du skal bruge:
Træner
. Store spillested .
Leverancer og undervisningsmaterialer .
Reklame .


1 .
Vælg levedygtig datoer for klassen sessioner . En god tidsramme for planlægning CPR klasser er i begyndelsen af september , når folk er tilbage fra sommerferien, og børnene er vendt tilbage til skolen . En anden glimrende valg er april-efter foråret pause, men inden gradueringen og prom sæson spark i.
to
Find en rummelig websted for træning . Skole klasseværelser og gymnastiksale er ideelle , fordi de tilbyder masser af plads til at sprede sig og gennemføre demonstrationer . Rådhuse og store community centre er også gode steder at holde klasser . Få en underskrevet aftale om at foretage visse du har sikret spillestedet .

3 .
Leje certificeret instruktører . Nogle af de bedste steder at finde veluddannede CPR lærere vil blive fundet på hospitaler , brandvæsenet og Røde Kors . Undersøg hver af disse ressourcer og følge op på andre . Når datoer og sted bookinger er indstillet , er det tid til at vælge instruktører i stand til at undervise klasser på det pågældende tidspunkt .
4 .
Mød din instruktør om at udarbejde en liste over leverancer og udstyr , du vil ansvarlig for at give . CPR instruktører kan få nogle af de medicinske forsyninger og mannequiner nødvendige for at påvise livreddende metoder , men du vil være ansvarlig for at levere fornødenheder som borde , stole , audio-visuelle udstyr , undervisningsmaterialer som whiteboards eller tavler , kontorartikler og hvad Ekstra emner klassen kræver pr instruktøren liste .
5 .

Bestil specialiserede materialer som CPR dygtighed kort , deltager hæfter , førstehjælp litteratur , bøger og studievejledninger fra en central kilde . Pass langs udgifterne til disse forsyninger til registranter . Røde Kors anbefaler, bestilling proprietære materialer fra deres nærmeste kontor flere uger før klassen starter , eller gå direkte til Røde Kors leverandør , shopstaywell. com ( se ressourcer ) .
6 .
Annoncer dine klasser tidligt og ofte . Den nemmeste måder at gøre dette er: hænge flyvere i hele samfundet , at fremme undervisningen på skolen , medborgerhus , by , landsby og amt hjemmesider . Alert lokale radio -og tv- stationer , og bede dem om at køre en public service- meddelelse til dig . Tænk kreativt om andre muligheder for at fange opmærksomhed af de mest tilbøjelige til at søge CPR uddannelse .
7 .
Hold kontakten med klassen medlemmer , da de fremskridt gennem rækken af klasser . Mennesker, der befinder sig forvirrede eller overvældet er ofte for flov til at indrømme, at de ikke får det , så gør det nemt for disse mennesker at komme til dig privat som i CPR klasse koordinator for hjælp og rådgivning .

8 .
fejre afslutningen af klassen med forfriskninger , certifikater og andre belønninger , der giver deltagerne ved , at ikke alene har de gjort en stor ting , men at deres samfund er taknemmelig for dem til at lære denne livreddende færdigheder . Det er ikke usædvanligt at læse human interest- historier fra avisen om folk , der aldrig troede, at de ville blive opfordret til at administrere CPR , og derefter fandt sig selv ved at blive til noget af en bydel helt efter at have brugt deres nyfundne færdighed .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.