hvad er CPR certificering ?

Hvad er CPR ? Hvem skal være certificeret ? ? Hvordan og hvor får du certificering , og hvor lang tid går certificering sidste

Hvad er CPR ?


Hjertestop får hjertet til at ophøre med at pumpe blod . Dette er typisk forårsaget af ventrikulær fibrillation , som får hjertet til at dirre . CPR kan levere en lille mængde blod til hjertet , der holder krop og hjerne funktion, der går indtil defibrillering kan finde sted . Defibrillering er et chok for hjertet , der får den til at genoptage sin normale funktion .

History of CPR


CPR står for hjerte-lunge- genoplivning . Selv om mund-til-mund genoplivning har eksisteret siden 1740 , hvor Paris Academy of Science blev anbefale brugen til at hjælpe drukne ofrene , var det ikke " officielt " opfandt indtil 1956 . Bryst kompression blev første gang officielt dokumenteret i 1891 , selvom den første succesfulde forsøg fandt sted i 1903 . CPR selv blev udviklet i 1960 for læger , og det banede vejen for at træne almindelige borger

Who Needs CPR Certificering


De, der er forpligtet til at have certificering i CPR omfatter : . ? læger , sygeplejersker , licens fysioterapeuter , kiropraktorer , tandlæger og andet sundhedspersonale . Mange gange , lærere , livreddere , lejr vejledere og andre allierede sundhedspersonale er forpligtet til at blive certificeret som godt . Mens den gennemsnitlige borger ikke er forpligtet til at have dokumenteret certificering , er det altid en god ide at være forberedt i tilfælde af en nødsituation .

Hvor opnå certificering


Certificering er tilgængeligt på person gennem lokale sygehuse og brandvæsenet . Mange websteder tilbyder online certificering samt . Nogle arbejdsgivere tilbyder undervisning fra tid til anden også , så tjek med din at se, om det er en mulighed .

Certificering Niveauer

EU -plan klasser koncentrere sig om at udføre CPR på voksne og ældre børn . Nogle også AED uddannelse , der lærer hvordan man bruger den elektroniske defibrillering enheden på hjerteanfald ofre . Spædbørns og børns klasser er en god idé for babysittere , barnepiger og børnehave udbydere . Fagligt niveau klasser er designet til sundhedspersonale , ski patrulje , politi , brandmænd og akut medicinsk teknikere . Disse klasser lærer alle de færdigheder, tidligere nævnt, samt fjernelse af luftveje hindringer for ofre i alle aldre . Andre færdigheder , indgår også i disse klasser , herunder indsættelse af rør til at holde luftvejene åbne ved hjælp af en ilt tank , kunstig vejrtrækning apparater og teknikker til at udføre to -personers CPR .

Hvor lang tid tager min Certificering Last?

Certificering strækker sig over en to -årig periode , ved udløbet af hvilken re-certificering kan ske ved korrekt demonstrere den korrekte teknikker.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.