hvad er dinatrium EDTA bruges til ?

Dinatrium EDTA , også kendt som EDTA eller ethylendiamintetra syre , har en bred vifte af anvendelser i forbrugsvarer , især i forarbejdede fødevarer , kosmetik , rengøringsmidler leverancer og personlig pleje produkter

Kosmetik , personlig pleje, og Skin Care


I kosmetik , personlig pleje og hudpleje produkter, er dinatrium EDTA anvendes som konserveringsmiddel , stabilisator og rensende agent at holde formler fri for forurening fra vand fra hanen . Dinatrium EDTA hjælper også den aktuelle udbredelse af aktive ingredienser i hudplejeprodukter .

Mad og Drikkevarer


Dinatrium EDTA er almindeligt anvendt i fødevarer og drikkevarer som et konserveringsmiddel , stabilisator , og beskytter fødevarer fra misfarvning og oxidation . EDTA reagerer negativt med C-vitamin ( ascorbinsyre ) og natriumbicarbonat i sodavand og læskedrikke , med større sandsynlighed for at danne benzen , der er kræftfremkaldende .

rengøringsmidler


I vaskeri produkter og rengøringsmidler , dinatrium EDTA blødgør hårdt vand og forbedrer blegning og rensning i ikke-chlor rengøringsmidler.

Industrial Bruger


Dinatrium EDTA forhindrer urenheder fra misfarve farvet stof , forbedrer effektiviteten i papirmasse blegning og er et rensemiddel til at fjerne rester og skala tilbage på industrielt udstyr , der opererer under høje temperaturer , såsom slagtekyllinger .

Medicinske anvendelser

Dinatrium EDTA har mange medicinske anvendelser . Det bruges til at behandle kviksølv og andre tungmetaller forgiftning og fjerner overdreven jern og calcium fra kroppen . Det er også en effektiv antikoagulerende , og så det er brugt i blodtransfusioner og blodprøve test .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.